Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.03.02

Oldás

Egyénileg és Pároknak is vállalunk Oldást.

1. rész
Az oldás első felében együtt átbeszéljük a problémák gyökerét és a feloldásra váró helyzeteket, amelyhez a Csillagsors Elemzés módszerét fogom felhasználni. A Csillagsors Elemzéssel ellentétben itt nem azon lesz a fókusz, hogy minden egyes égitestet végigveszünk a képletedben, hanem inkább a kifejezetten problémás és blokkokat okozó aspektusokat vesszük végig. Természetesen kitérünk az egész képleted energiájára és fő mozgatórugójára, de a fókusz azon lesz, amilyen problémával éppen megkerestél minket, amit valóban fel akarsz oldani, mert eljött az ideje a gyökeres változásnak. Ebben a beszélgetésben kiderítjük a problémák gyökerét, hogy hol nem tudsz természetes módon működni az életedben, amelyhez folyamatosan felhasználom a Csillagsors Elemzést, ezáltal egy komplex és minden síkot (test-lélek-szellem) átölelő eredményt kapunk az aktuális állapotodról.

2. rész
Az oldás második felében veszi kezdetét a gyógyítás. Itt előző életbeli utaztatást csinálunk, amelyben olyan múltbéli események és más reinkarnációid (előző életeid) is feltárulhatnak, amelyek a jelenlegi problémádat is létrehozták, illetve befolyásolják és irányítják az életedet, és okoznak olyan ismétlődő szenvedés mintákat és karmikus helyzeteket, amelyeknek sokszor nem értjük a mozgatórugóját. Ha megismered a múltad, megérted a jelenedet, és alakíthatod a jövődet.
Folyamatosan gyógyító energiát közvetítünk feléd az utaztatás alatt, hogy ezek az újraélt emlékeid már ne tudjanak negatívan hatni rád, hanem elengedve őket megbékélsz velük és az életeddel. Intuitív módon alakítjuk a gyógyítást, amelyhez problémától függően használni szoktunk kézrátételes gyógyítást, ingát, ásványokat, illetve hangtálakat is, ha engedélyezve van a hangok használata az oldás helyszínén.
Segítünk feloldani szerelmi életed blokkjait, és átadjuk az általunk is már megtapasztalt szerelem egység energiát és párkapcsolati harmóniát. Gyógyítjuk és kiegyensúlyozzuk a női (jin) és férfi (jang) energiáidat, hogy egyensúly és béke legyen benned, illetve a külvilágban megélt párkapcsolatodban.

--------------------------------------------

A Csillagsors Elemzésről külön:

Miben segít?

Ha nem tudod mit is szeretnél az élettől, ha nem találod önmagadat, de vágysz az önvalód teljességére, akkor segítünk személyre szabott tanácsokkal és útmutatásokkal feltárni lényed magját. Ha problémásak a kapcsolataid, nem találod önmagadat bennük, akkor feltérképezzük ezeket a kapcsolódásokat, hogy mi a te küldetésed ezekkel az emberekkel. Ha elvesztetted az egyensúlyt és harmóniát az életedben, például túl sok a külvilág, és kevés a lelki élet stb., akkor feltárjuk hol billentél ki, hol vannak mulasztásaid, illetve mi az amit erőltetsz kompenzálásként.

Mi az elemzés módszere?

Az elemzéshez felhasználom az Asztrológia és Asztrozófia csodálatos eszközét és világát. Nem a sablon értelmezésekre fókuszálunk, hanem az inspirációra és olyan eredeti gondolatokra, amelyek által a konzultáció minden egyes tagjában szenvedély és bizonyosság érzés születik, hiszen csak ez lehet élő és valódi, ami a lélekből és szellemből indul útjára. Segítünk fölfedezni az önvalódat és helyedet a Tejút Galaxison belül, hogy miért vonzódsz bizonyos helyzetekhez és emberekhez.
A születési képletedben lévő Csillagképek, és a bennük tartózkodó égitestek rávilágítanak a téged mozgató energiákra és legmélyebb motivációkra, amelyeket elsősorban a szellem útján és a sugallataidon keresztül tudsz lehozni a hétköznapok világába.

Az elemzésben a következő égitesteket vesszük végig: Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plútó, Ceres, Vesta, Pallasz Athéné, Juno, Chiron, illetve még a karmikus múltat és jövőt szimbolizáló Holdcsomópontokat is átvesszük.
A sorrend az elemzésben az Ekliptika ívét fogja követni, mivel ez egy folyamatot jelöl, mint fejlődési szakaszokat, amelyek egymásra épülnek. Ezen az íven vezetünk végig téged is, hogy a lényed milyen tulajdonságokkal és energiákkal akarja magát azonosítani és felépíteni. Természetesen folyamatosan kommunikálunk, érezni fogjuk az energiáidat, amelyek a képletedben is szépen körvonalazódnak.
Minden számodra lényeges szót és témát lejegyzetelsz, így lesz ez valóban személyre szabott elemzés, hogy a te életedet segítse.

Hasonló szellemben elemzem a képletedet, mint ahogy a blogomban írok az aktuális energiákról és csillaghatásokról:
https://www.szerelem-teljessege.hu/cikkek/irasok/temak-szerint/aktualis-energiak-es-hatasok/

--------------------------------------------

Helyszín:
Budapest:
Asram Jóga és Meditációs Központ, 1136 Bp. Tátra u. 5/b (Jászai Mari térnél)
Nyíregyháza és környéke: Egyéni egyeztetés alapján

További információk a konzultációról és bejelentkezésről, illetve ha bármilyen kérdésed van, akkor E-mail-ben írhatsz nekünk: gabryel505@gmail.com

A helytelenül kitöltött adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.
Érdemes néha leellenőrizni az E-mail fiókodban a "Spam" és "Kuka" mappákat, illetve a promóciók opciót, mert a levelezőrendszerek néha ide továbbítják a leveleket.

Henriel és Gabryel