Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Oldás

Egyénileg és Pároknak is vállalunk Oldást.

1.rész

Az oldás első felében együtt átbeszéljük a problémák gyökerét és a feloldásra váró helyzeteket, amelyhez a Csillagsors Elemzés módszerét fogom felhasználni.
A Csillagsors Elemzésnél felsorolt égitestek mindegyikét elemezni fogjuk, azonban itt inkább átfogóan és a lényeget érintve; kivéve a karmikus és a legnagyobb problémákat okozó aspektusokat, mert ezeket részletesebben és igazán mélyen kielemezzük.
Tehát kitérünk az egész képleted energiájára és fő mozgatórugójára, de a fókusz azon lesz, amilyen problémával éppen megkerestél minket, amit valóban fel szeretnél oldani aktuálisan energetikailag és lelkileg stb.
Folyamatosan kommunikálni fogunk, amelyben felteheted a kérdéseidet az elhozott problémáddal kapcsolatban, vagy akár az életed bármely területével összefüggésben.
Az elhangzottakat mind le is írhatod az erre az alkalomra készített jegyzetre.

2. rész

Az oldás második felében veszi kezdetét a gyógyítás.

  • Itt előző életbeli utaztatást csinálunk, amelyben olyan múltbéli események és más reinkarnációid (előző életeid) is feltárulhatnak, amelyek a jelenlegi problémádat is létrehozták, illetve befolyásolják és irányítják az életedet, és okoznak olyan ismétlődő szenvedés mintákat és karmikus helyzeteket, amelyeknek sokszor nem értjük a mozgatórugóját. Ha megismered a múltad, megérted a jelenedet, és alakíthatod a jövődet.
  • Folyamatosan gyógyító energiát közvetítünk feléd az utaztatás alatt, hogy ezek az újraélt emlékeid már ne tudjanak visszarántani az idejétmúlt szokásaidba, hanem elengedve őket, immár tisztán és építően teremthesd a jelenedet és jövődet.
  • Intuitív módon alakítjuk a gyógyítást, amelyhez problémától függően használni szoktunk kézrátételes gyógyítást, marmapresszúrát, ingát, ásványokat, illetve hangtálakat is, ha engedélyezve van a hangok használata az oldás helyszínén.
  • Segítünk oldani a szerelmi életed elakadásait és blokkjait is; gyógyítjuk és kiegyensúlyozzuk a női (jin) és férfi (jang) energiáidat, hogy egyensúlyban és békében működjenek benned, amely aztán hatással lesz a külvilágban megélt párkapcsolatodra is.
  • Segítünk feltárni ki is akarsz lenni igazán, mi a te Igaz Önvalód; és ha valahol blokkolod vagy elfojtod magad és a valódi énedet, akkor segítünk ezt is feloldani energetikailag, mind a múltban, a jelenben és a jövőben.

 

--------------------------------------------

 

A Csillagsors Elemzésről külön:

Mi az elemzés módszere?

Az elemzéshez felhasználom az Asztrológia és Asztrozófia csodálatos eszközét és világát. Nem a sablon értelmezésekre fókuszálunk, hanem az inspirációra és olyan eredeti gondolatokra, amelyek által válaszok te benned születnek meg, így lesz az elemzés igazán személyre szabott és rólad szóló. Segítünk fölfedezni az önvalódat és helyedet a Tejút Galaxison belül, hogy miért vonzódsz bizonyos helyzetekhez és emberekhez. A születési képletedben lévő Csillagképek, és a bennük tartózkodó égitestek rávilágítanak a téged mozgató energiákra és legmélyebb motivációkra, amelyeket elsősorban a szellem útján és a sugallataidon keresztül tudsz lehozni a hétköznapok világába.

Az elemzésben a következő égitesteket vesszük végig: Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plútó, Ceres, Vesta, Pallasz Athéné, Juno, Chiron, illetve még a karmikus múltat és jövőt szimbolizáló Holdcsomópontokat is átvesszük.
A sorrend az elemzésben az Ekliptika ívét fogja követni, mivel ez egy folyamatot jelöl, mint fejlődési szakaszokat, amelyek egymásra épülnek. Ezen az íven vezetünk végig téged is, hogy a lényed milyen tulajdonságokkal és energiákkal akarja magát azonosítani és felépíteni.

Természetesen folyamatosan kommunikálni fogunk, érezni fogjuk az energiáidat, amelyek a képletedben is szépen körvonalazódnak. Minden számodra lényeges szót és témát leírsz az erre az alkalomra készített jegyzetre, így lesz ez valóban személyre szabott elemzés, hogy a te életedet segítse.

Bővebb információk a Csillagsors Elemzésről:                                                       https://www.diamondhearts.hu/cikkek/terapiak/csillagsors-elemzes--szemelyesen-vagy-videohivason-keresztul-.html

 

--------------------------------------------

 

Hasonló szellemben elemzem a képletedet, mint ahogy a blogomban is írok az aktuális energiákról és csillaghatásokról:
https://www.szerelem-teljessege.hu/cikkek/irasok/temak-szerint/aktualis-energiak-es-hatasok/

Helyszín: Nyíregyháza - egyéni egyeztetés alapján
Az ára: 12000 Ft (egyénileg), 15000 Ft (pároknak)
Időtartam: kb. 2 óra

További információk az oldásról és bejelentkezésről, illetve ha bármilyen kérdésed van, akkor az alábbi elérhetőségeken kereshetsz minket:
E-mail cím:
gabryel505@gmail.com
Telefonszám: 0650-107-2448

Terápiáink alternatív módszerek, amelyek nem helyettesítik a szakorvosi ellátást, hanem kiegészítik.

A helytelenül kitöltött adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.
Érdemes néha leellenőrizni az E-mail fiókodban a "Spam" és "Kuka" mappákat, illetve a promóciók opciót, mert a levelezőrendszerek néha ide továbbítják a leveleket.

Henriel és Gabryel