Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csillagsors Elemzés (személyesen vagy videóhíváson keresztül)

Miben segít?

  • Ha nem tudod mit is szeretnél az élettől, ha nem találod önmagadat, de vágysz megtalálni az önvalódat, akkor ez az elemzés segíthet útmutatásaival és sugallataival, hogy rátalálj az Égi és Földi küldetésedre.
  • Ha problémásak a kapcsolataid, nem találod az egységet másokkal, vagy csak szeretnéd megérteni hogy mi a valódi mozgatórugója és célja bizonyos kapcsolódásaidnak, akkor segíthet ezeket a mintákat is felfedezni magadban, hogy aztán dolgozhass rajtuk.
  • Ha nincs egyensúly és harmónia az életedben; például amikor minden a külvilágról és a kifelé fordulásról szól számodra, de közben érzed hogy a belső világoddal és a lelkeddel is foglalkoznod kellene és szeretnél is, akkor ez az elemzés segíthet rávezetni hol billentél ki, hogy a mérleg melyik oldalán van a túlsúly, illetve a hiányok stb.

Mi az elemzés módszere?

Az elemzéshez felhasználom az Asztrológia és Asztrozófia csodálatos eszközét és világát. Nem a sablon értelmezésekre fókuszálunk, hanem az inspirációra és olyan eredeti gondolatokra, amelyek által válaszok te benned születnek meg, így lesz az elemzés igazán személyre szabott és rólad szóló. Segítünk fölfedezni az önvalódat és helyedet a Tejút Galaxison belül, hogy miért vonzódsz bizonyos helyzetekhez és emberekhez. A születési képletedben lévő Csillagképek, és a bennük tartózkodó égitestek rávilágítanak a téged mozgató energiákra és legmélyebb motivációkra, amelyeket elsősorban a szellem útján és a sugallataidon keresztül tudsz lehozni a hétköznapok világába.

Az elemzésben a következő égitesteket vesszük végig: Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plútó, Ceres, Vesta, Pallasz Athéné, Juno, Chiron, illetve még a karmikus múltat és jövőt szimbolizáló Holdcsomópontokat is átvesszük.
A sorrend az elemzésben az Ekliptika ívét fogja követni, mivel ez egy folyamatot jelöl, mint fejlődési szakaszokat, amelyek egymásra épülnek. Ezen az íven vezetünk végig téged is, hogy a lényed milyen tulajdonságokkal és energiákkal akarja magát azonosítani és felépíteni.

Természetesen folyamatosan kommunikálni fogunk, érezni fogjuk az energiáidat, amelyek a képletedben is szépen körvonalazódnak. Minden számodra lényeges szót és témát leírsz az erre az alkalomra készített jegyzetre, így lesz ez valóban személyre szabott elemzés, hogy a te életedet segítse.

 

-------------------------------------------

 

Hasonló szellemben elemzem a képletedet, mint ahogy a blogomban is írok az aktuális energiákról és csillaghatásokról:
https://www.szerelem-teljessege.hu/cikkek/irasok/temak-szerint/aktualis-energiak-es-hatasok/

Ha nincs lehetőséged személyesen eljönni, mert messze laksz stb., akkor lehetőség van Videóhíváson keresztül is lefolytatni a konzultációt. Ez a Google Meet alkalmazáson keresztül történik, amelyet még telepíteni sem kell, de ha az neked megfelelőbb, akkor a Facebook-on a Messenger-en (Üzenetek) belül, vagy akár Skype-on is konzultálhatunk.
Kisbabáknak is készítünk Csillagsors Elemzést személyes konzultációban, mindezt a szülő jelenlétében. A baba igényeit figyelembe véve, az otthonodban is el tudjuk végzeni az elemzést.

Helyszín: Nyíregyháza - egyéni egyeztetés alapján
Az ára: 10000 Ft
Időtartam: kb. 2 óra

További információk a konzultációról és bejelentkezésről, illetve ha bármilyen kérdésed van, akkor az alábbi elérhetőségeken kereshetsz minket:
E-mail cím: gabryel505@gmail.com
Telefonszám: 0650-107-2448

Terápiáink alternatív módszerek, amelyek nem helyettesítik a szakorvosi ellátást, hanem kiegészítik.

A helytelenül kitöltött adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.
Érdemes néha leellenőrizni az E-mail fiókodban a "Spam" és "Kuka" mappákat, illetve a promóciók opciót, mert a levelezőrendszerek néha ide továbbítják a leveleket.

Henriel és Gabryel