Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

gabryel-profilkep.jpg

 

Az életem eseményei vittek rá spontán arra az útra, amelyen most járok, hiszen én sem ezt terveztem fiatalon, hogy tanítani, vagy akár gyógyítani fogok, hanem csak élni akartam egy gyermek ártatlan és szabad szellemével. Aztán rá kellett jönnöm, hogy a világ nem mindig igazodik ehhez a vágyunkhoz, de tudtam hogy bármi lehetséges már akkor is, és elkezdtem a saját utamat járni, először csak az elmém kalandos tájain, aztán a Lélek valósága felé fordultam, és így kezdtek el jönni a sugallatok és felismerések az életemről és küldetésemről, először csak finoman noszogatva, aztán megalkuvás nélküli cselekvésre ösztönözve.
Legbelül mindig is lázadtam az egyéniséget romboló korlátozások és persze a hamisság ellen, beleértve a saját béklyóimat is. Aztán megtanultam hogy a külvilág pontosan a belsőnket tükrözi vissza, így a legjobb tanár nem csak a Belsőnk elsősorban, hanem a külvilág reakcióiból is sokat lehet tanulni, és felfedezni benne önmagunkat. Abban hiszek hogy a saját utadat kell járnod, de azt ténylegesen járnod kell, mert nem elég csak rátalálni a helyes ösvényre, hanem élned kell a sorsod, mind testi és lelki szinten egyaránt, és akkor meg fogsz lepődni, hogy milyen sok Égi és Földi segítség vesz körbe, ezt az utat senkinek sem kell egyedül járnia.

Sokféle hitrendszert és elméletet kipróbáltam, és mindegyikből azaz információ jött át, amire éppen akkor szükségem volt, de végül rá kellett jönnöm, hogy Igazi válaszok csak a saját Bensődből jöhetnek, hiszen Lelked ismer csak igazán. Először a közvetlen környezetemnek kezdtem el kimondani az érzéseimet és lelkem sugallatait, aztán belső inspirációra elindítottam egy blogot is, ahol írásos formában tettem közzé ezeket a lelki inspirációkat és égi sugallatokat. A Fény bármiben benne lehet, amit szívből és szeretettel csinálnak, egyfajta áhítattal, és az írások is ekképp születnek, illetve a gyógyítások szívterében történő felszabadulások és tisztulások.

Voltak olyan útjelző táblák az életemben, amelyek nagy segítséget jelentettek az önmagammá válás rögös útján. Többek között Ilyen volt a Csillagnemzetségek-Lélekcsaládok szellemi közössége, és az ő gyógyításaik és csodálatos könyveik, illetve meditációs hanganyagaik, amelyek nagyban hozzájárultak hogy felfedezhessem a valódi Testi, Lelki, és Szellemi gyökereimet; hogy az a sors amit élek, valóban az én sorsom és célom legyen, és hogy úgy legyek az emberi közösség része, hogy az önvalómmal való kapcsolatot sose veszítsem el; hiszen csak így tud az ember bármi értékeset is teremteni a világban.

Talán a Szerelem témája az, amely mindig is mélyen megérintett, vagyis az Eggyé olvadás vágya és az Egység megtalálása, hiszen a Szerelem többet között erre ad lehetőséget. Ez a vágy és lelkesültség a Párosság témája iránt, az írásaim és szavaim energiáját is átszövi és feltölti szenvedéllyel. A kapcsolataimban erre a harmóniára és egységre fektetem a hangsúlyt, amelyért minden nap töretlen hittel kell munkálkodnunk, mert csak így hozhat boldogságot és kiapadhatatlan örömforrást a párosság misztériuma.

Ebben is tudok segíteni ha kéred, hogy újra megtalálhasd a szentséget és a szerelem valódi érzését a párkapcsolatodban. A terápiákat egyénileg és pároknak is tartok, amelyben a Testi-Lelki-Szellemi egészséget és egységet segítek helyreállítani a hozzám fordulók életében.

--------------------------------------------

„Magamba néztem, és hagytam ébredni az Igazságot a szívemben, kezeimben a tehetséget, szavaimban az értelmet. Kezdetben minden próbálkozás esetlen volt, de akkor is csak az enyém volt, és mivel a Saját Sorsod is csak így kezdődhet, az életem is fejlődésnek indult. Minél jobban mélyültem Befelé, annál jobban nyíltam kifelé, minél inkább használtam Valódi képességeim, úgy jöttem rá hogy mire születtem.”

„Ahol Szeretet és Szív van, ott az értelem is megjelenik, bármi is legyen a Cél."

Gabryel

 

Facebook oldal: https://www.facebook.com/diamondhearts11                                 Gabryel személyes Facebook oldala: http://www.facebook.com/Gabryel0711          E-mail cím: gabryel505@gmail.com