Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kérdőív Csillagsors Elemzéshez

Ezekre a kérdésekre nem kötelező a válaszadás, csak amelyikre te is úgy érzed hogy szeretnél.
Számomra ezek az információk nagyon hasznosak, és elősegítik, hogy még inkább személyre szabott és neked szóló elemzést kaphass. Minden születési képletben ott vannak a sarkalatos pontok és feladatok, azonban mindenki máshogy éli meg a lehetőségeit; számtalan módon és formában stb., így egy rövid betekintést nyerhetek arról, hogy te hogyan állsz az élethez és a lehetőségeidhez.

Egy személyes konzultáció/vagy videóhíváson keresztül lehetőség nyílik a képleted minden aspektusát együtt kielemezni és boncolgatni; és igazából ezt szolgálják ezek a kérdések, hogy a kommunikáció hiányát pótoljuk ilyen formában, és hogy felvehessem a lelkeddel a kontaktust, hiszen minden elemzéskor lényegében átélem ami benned van, amilyen vagy, persze a saját szűrőimen (személyiségem és világnézetem) keresztül.

Amikor ezekre válaszolsz, az számodra is egy önelemzés és fejlődés. Bárhogy fogalmazhatsz, írhatsz címszavakban, vagy akár rövid és hosszabb mondatokban is, ahogy neked jól esik.

Szeretettel,
Henriel és Gabryel

 Név (akinek az elemzés készül)


1. Önmagaddal való kapcsolat
- Ha önmagadba nézel, mi az amiben fejlődni szeretnél?
- Melyek azok a viselkedés minták amiken változtatni szeretnél, vagy akár végleg elengedni őket?
- Melyik az az életterület, ahol a leginkább akadályozva és blokkolva érzed magad?


2. Emberi kapcsolatok
Melyik az a terület (testiség, érzelmek, kommunikáció stb.), ahol a leginkább gátlásos és blokkolt vagy az emberi kapcsolódásaidban, illetve ahol a leginkább fejlődni szeretnél?


3. Mi jelenti számodra a beteljesült életet és vágyott jövő képet?
Mik a legmélyebben vágyott és legmagasabb rezgésű céljaid és álmaid, amelyeket jelenleg meg tudsz fogalmazni, legyenek akármilyen távoliak is?

 

Ez a kérdőív nem található meg a honlapon, csak a Csillagsors Elemzést igénylőknek lett létrehozva. Az általad kitöltött adatokat az E-mail címünkre (gabryel505@gmail.com) kapjuk meg, így azok nem hozzáférhetőek mások számára.