Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kismama jóga

A Yoga Alliance International által akkreditált Kismama és Baba mama jógaoktatói oklevéllel rendelkezem.

--------------------------------------------

A nő életének egyik legkülönlegesebb szakasza, amikor áldott állapotban szíve alatt hordja szerelmének gyümölcsét, és átélheti a szülés pillanatát.

Kiknek ajánlott?

A Kismamajóga az 1. trimeszter után bárkinek ajánlott, függetlenül attól, hogy volt e már jógás tapasztalata a várandósság előtt.
Az óra választható csoportos és egyéni formában (egyéni esetén akár a saját otthonodban is)

Amiben segítséget nyújt

A kismamajóga segít a várandósságot és a szülés pillanatát minél tudatosabban megélni, és speciális mozgásgyakorlatokkal és légzőgyakorlatokkal készíti fel a kismamákat mind testileg, és lelkileg. Hiszen 9 hónap alatt a test nagy változásokon megy keresztül, amely lelkileg is kihatással van a kismamára. Ezenkívül segíti az édesanyának a befelé figyelést, a harmónia elérését, a félelem leküzdését, és a magzatra való ráhangolódást.
Különös figyelmet fordítunk arra, hogy segítsük a kismama és a magzat egymásra hangolódását, és az egymás közti kommunikáció kialakítását.
Nagy hangsúlyt fektetünk a gátvédelemre, amelyben felkészítjük a kismamát különleges gyakorlatokkal, hogy hogyan tudja természetes olajokkal a gátat felkészíteni a szülésre, mindezt otthon végezhető gyakorlatokkal, mert ezzel elkerülhető a gátmetszés.

Szülésfelkészítő

A jóga részét képezi a szülésfelkészítő, ami segít minél tudatosabban és fájdalommentesebben megélni és megismerni a vajúdás és szülés menetét, illetve a kispapák, vagy a szülésnél bent lévő más személy részére segítünk felkészülni, hogy miben tudnának segíteni. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az édesapákat felkészítsük, és megbeszéljük milyen félelmeik és kérdéseik vannak.
Természetes fájdalomcsillapító gyakorlatok és légzőgyakorlatok ismertetése, amelyekkel könnyebbé válhat a szülés folyamata.
Beszélünk a szülés utáni esetleges állapotokról és depresszióról.

„Amikor egy nő áldott állapotban van, szíve megtelik egy eddig számára is ismeretlen szeretet energiával, és ez a különleges szeretet árad közte, és a méhében növekvő babája között.
A gyermek születését minden nő másképpen éli meg, hiszen mindenkinek más a lelke, és más előző életekből hozott lelki sérülésekkel kell szembenéznie, amik kihatással vannak a nőiségére, a várandósságra, és a szülés megélésére.
Minél tudatosabban éli meg valaki a várandósságot, minél jobban kinyitja szívét, és tud befelé és a babájára is figyelni, annál nyugodtabb, harmonikusabb és csodákkal teli lesz ez az időszak."

 

--------------------------------------------


Helyszín: Nyíregyháza - egyéni egyeztetés alapján
Időtartam: 1,5 óra
Az ára: 2000 Ft

További információk az oldásról és bejelentkezésről, illetve ha bármilyen kérdésed van, akkor az alábbi elérhetőségeken kereshetsz minket:
E-mail cím: gabryel505@gmail.com
Telefonszám: 0670-345-1394

Terápiáink alternatív módszerek, amelyek nem helyettesítik a szakorvosi ellátást, hanem kiegészítik.

Henriel