Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Törj ki az álomból, és tedd valósággá a Szerelmet

A Szándék fontos tényező, mert ha állandó jelleggel a falnak ütközöl, és mindig te húzod a rövidebbet, akkor lehet hogy nem is azt akarod, amit a felszínen mondasz. Például hiába mondod hogy valódi szerelemre vágysz, olyan igazán beteljesítőre, ha még mindig csak beszélgetnél róla, és megelégszel az álmodozással és a plátói kapcsolatokkal, mert ekkor máris ellentmondásba kerültél magaddal, mert a tiszta szándékod nem párhuzamos a tetteiddel. Így nem csoda ha nem sikerül megélned a Szerelmet, és pontosan azért nem, mert Nem Éled, hanem csak az asztrál síkon kalandozol az álmaiddal és a vágyaiddal, és nem tudod lehozni őket a fizikai síkra.
Nagyon könnyű bezárulni az érzelmeinkbe, és végtelen köröket játszani Igazi felszabadulás nélkül, amikor képzeletben már oszkár díjas rendezők vagyunk, és egy polc romantikus film van már a fejünkben, de mégsem történik semmi, amire azt mondhatnánk hogy Élet, hogy Szerelem Itt és Most, a véremben, a szívemben, és a lelkemben.
Ebből ki kell törnöd ha ez neked nem elég, bár tudom hogy a fantázia sok mindenre képes, de hidd el a Szív sokkal többre képes, és sokkal többet adhat neked, mint amiről valaha is Álmodtál. Mert a szív nagyon is vágyik az élmény valódiságára, amikor átöleled a szerelmedet a Pillanat hevében, anélkül hogy agyalnál róla, vagy bármire is felkészülnél. És erre úgy gondolj, mint egy természetes folyamatra, egyszerűen megosztod a szeretetedet korlátok és kifogások nélkül, amit jónak érzel.
Ekkor az álmaid gyorsan eltűnnek, és felváltja őket a Valóság, és a Szerelem élményszerű eksztázisa. Kinyílsz a világ felé, és most először látod meg a Szerelmet úgy, amilyen az valójában, a párod érintéseinek záporában. Többet nem kérsz a gyenge kifogásokból és az erőltetett vágyképekből, mert Érezni akarod Szerelmesed minden porcikáját legalább annyira, mint ahogy a Szellemetek Eggyé olvad Isten oltára előtt.

Gabryel

nevtelen.png