Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Teremts magadnak olyan Szerelmet, amilyenben élni akarsz

A teremtő álom belőled indul útjára, úgy hogy megfogalmazod mit szeretnél, úgy igazán lélekből, milyen társra vágysz, milyen szinten akarsz vele kapcsolódni, elég-e neked csak a testi kontaktus, elég-e csak a lelki kapcsolódás, netán szellemi egybeolvadásra is vágysz?
Az univerzum érted van, ahogy az Élet is, de előbb-utóbb tenned kell egy lépést Önmagadért, legalább az Elsőt, hogy életjelet adj magadról, hogy igen a vágyaid szerint akarsz már élni, és nem kellenek az illúzió várak, amelyeket a Valóság sokszor lerombol egy Pillanat alatt.
Persze hogy több kell ennél neked, hiszen most is azért vágyódsz valaki után, mert még emlékszel milyen volt EGYnek lenni, milyen volt az Egységben pihenni a másik feleddel, amikor még fogtátok egymás kezét, és ez a kézfogás ma sem múlt el, hiszen egy láthatatlan aranyszálon még mindig kapcsolódtok, és ez adja az inspirációt, hogy megtaláld Őt.
Tehát jól gondold meg milyen szerelmet akarsz, sőt inkább ne is gondolkozz, hanem csak add meg magad a Szíved sugallatainak, mert a válaszok benne vannak, amelyeket nem lehet elmével értelmezni, hiszen ezek túl vannak a földi vágyaidon, ezeket nem tudod keretek közé szorítani, és irányítani sem tudod, mert ez nagyobb Nálad, nem több, hanem csak egy magasabb Aspektusod, amelyet Itt a Földöni is megtudsz élni, és a saját világodba is letudod horgonyozni a Mindenség szerelmét, ha kész vagy a Lelkedet megnyitni, és kész vagy az idő nélküli Örökkévalóban Létezni.
Minden tapasztalásod a szerelemben egy lépcsőfok ahhoz, hogy ide elérj, hogy ezeket átélhesd. Nem baj ha mindig egy kicsit többre vágysz, sőt pontosan az kell, hogy mindig láss magad előtt egy Álmot, egy olyan Igazi Isteni Ideát, amely értelmet ad az Ittlétednek, amely kihozza belőled mindig a legjobbat, és másokból is.
Csak nézz a tükörbe, és lásd meg mivé akarsz válni, mit szeretnél, hogy ki nézzen vissza rád, esetleg egy Igazságban Élő Ember, aki sosem adja alább lelke szavánál, és sosem kér mások hazugságaiból? Mert elérheted ezt is, minden rajtad áll.
Vagy esetleg a Szerelemben látod Önmagad megváltását? amikor a másik Feled néz vissza rád a tükörből, olyan tisztán, ahogy a szíved vágyik a kiegészülésre, a Teljesség állapotára. Mert ezt is elérheted, csak lépned kell valamit, bármit, hiszen te vagy a felelős mindenért, ami az életedben történik. És aki lép, és ezt teljes szívével teszi, azt eléri a Fény, hiszen már a lélekből való vágyódás is fény, melynek teremtő erejét semmi nem tudja megállítani.

Gabryelnevtelen.png