Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Néha azzal segítesz, ha nem segítesz

Egy lélektárs elenged ha kell, de nem azért mert nem szeret, hanem mert szabadnak akar látni, sőt semmilyennek nem akar látni, egyszerűen csak elfogad úgy, ahogy Vagy.
Megérti ha néha fáj, és akkor segít ha tud, de nem jobban, mint amit a szituáció megkíván, mert helyetted nem tudja meglépni a sorsdöntő lépéseket, hiszen csak a Saját tapasztalásainkon és a belül átégetett minőségeinken keresztül tudunk Valóban emelkedni és szintet ugrani, ezért ezeket a lehetőségeket nem veszi el tőled, és nem is lesz Önfeláldozó, hiszen erre semmi szükség.
A Boldogság a célotok, ezért mindig örültök egymás jókedvének, és mindent meg is tesztek azért, hogy még inkább kitárjátok egymás szárnyait. Ha repülni akar, felkínálod neki a végtelen eget, ha ragaszkodni akar, akkor pedig helyet foglalsz Neki magad mellé, és együtt élvezitek tovább a végtelen naplementéket. Ha zuhan egyenesen a mélybe, és Lelke segítséget kér tőled, akkor elkapod a megfelelő Pillanatban, sem előbb, sem később. De ha nem igényel segítséget, akkor azt is elfogadod feltétel nélkül, hogy megtapasztalhassa a zuhanás eksztázisát, és egy olyan értékes átéléssel legyen gazdagabb, amikor a saját erejéből emelkedik fel a hamvaiból, egy Főnix madár töretlen Hitével és mindig megújulni képes Lelkével.
Az ilyen Szeretet kötelék nem mindig látványos, sőt néha teljesen láthatatlan, de Belül pontosan tudod hogy mi történik, hogy a Bizalmad Teljes és Töretlen, és ezt a világ összes ígérete és vagyona sem tudná megvásárolni és felülmúlni. Ehhez először persze Önmagadban kell bíznod feltétel nélkül, hogy Te pontosan eltudod dönteni mi a jó Neked, és mi nem, és hidd el, a Szívében mindenki érzi milyen Társra vágyik Igazán.
Csak ezután Dönteni is kell, amit a lelked súg spontán, mert ezzel nem csak a Neked való Társ mellett rakod le a voksod, hanem a Saját életedre is szavazol, vagyis nem akarsz többet ide-oda billegni egy romboló kapcsolódás és egy Beteljesült Szerelem között, mert erre sincs szükség.
A lélek mindig Egyértelmű és Tiszta döntéseket hoz, és sosem vacillál azon, hogy az Igazságot vagy a hazugságot válassza. Neked csak követned kell ezt a Hangot, és akkor az Igaz Társad is megjelenik hamarosan, amint készen állsz a befogadására, és a közös Örömteli Teremtésre.

Gabryel

nevtelen.png