Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Minden változik kívül, de a Szerelem ugyanaz marad belül

A Szerelemben nincs mindig nyár, amikor minden fényes és tűz rátok a nap melege, hanem az évszakok váltják egymást, éppen úgy, ahogyan az együttlétben is előfordulnak hullámvölgyek és fagyos hangulatok, de az már csak rajtatok áll, hogy mihez kezdtek ezekkel a szituációkkal.
Egy sötét felhő még nem valaminek a végét jelenti feltétlen, hanem egy kihívást amit meg kell oldanotok, hiszen mindegy milyen az időjárás kint, attól még a lelketek szereti egymást, és csak ez számít. A tél úgyis elmúlik és jön a tavasz, és így tovább mennek körbe-körbe az évszakok, de ti ott vagytok egymásnak minden időben és hangulatban, és csak így tudtok megerősödni együtt és egyénenként is.
Persze az a kapcsolat, ami már az elején is erőlködés és görcsölés, az nem biztos hogy kiállja a hidegebb időket és kemény próbákat, de legalább kiderül mi van köztetek, és ez a legfontosabb, mert egy új esélyt kaptok a boldogságra és szerelemre. A nem összeillő és egymással idegőrlő játékokat játszó párokat hamar szétválasztja egy hidegebb fuvallat vagy hangulat, mert legbelül nem a szeretet és szerelem fűti a szívüket, hanem az egójuk kielégítése a céljuk, mint a hatalomvágy és a másik birtoklása stb., és nem tudnak, illetve nem is akarnak tenni egymásért, mert nem ez a céljuk egymással.
Ami belül működik kémia a két lélek között, az a külvilágban is működni fog, akárhogyan is de fog, de ha csak taszítást és békétlenséget éreztek egymás közelében, az úgy szintén nem fog működni, akármit is tesztek meg ezért a külvilágban. Az első lépés ez, hogy nem kergettek illúziókat és hiú ábrándokat a másikkal kapcsolatban.
De van amikor ott a szerelem, de még sem akarsz tenni a másikért, bármilyen kis dolgot is ami előre mozdíthatna titeket, mert még elzárod magad a másiktól, a belső kincseidet és érzéseidet. De ha azt akarod hogy ez működjön köztetek, már pedig belül ezt szeretnéd, hiszen megőrülsz a másikért, akkor lépned kell a másik felé, és elkezdeni úgy szeretni őt, amire a Szíved szólít, áttörve minden kishitűséget és hamis hitrendszert.
Ez már nem a középkor, nem kell azt a dogmatikus világot újra élned, sem testileg, sem lelkileg, hiszen nem lesz tisztább a lelked ha apácát játszol, és tiszteletreméltóbb sem leszel ha prédikálsz mint egy pap, csak Szeress őszintén és feltétel nélkül, nincs másra szükség. Csak egy feltétele van a szerelemnek, hogy az Őszinte és valódi legyen, de ezt úgy is fel fogod ismerni, mert minden erről fog szólni. És akkor együtt bármilyen évszakot átvészelhettek, sőt még élvezni is fogjátok ezt a hullámvasutat.

Gabryel

blog.png