Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Két test - EGY Lélek

Még nagyon régen, az idők kezdetén, alkottál Önmagadból még EGYet, akinek tudod a nevét, azt a lelkedbe vésett kitörölhetetlen jelet, amely öröktől fogva benned izzik, és vonzása minden mágnesnél erősebb, hiszen a Forrásotok Egy, a Célotok Egy, és a Szívetek is Egy ritmusra dobban.
Megalkottad Őt egy teremtő álomból, amely immár az életeid egyik célja is lett, hogy egyszer majd együtt lássátok meg a felkelő napot a horizonton, annak a szent helynek a partján, ahol lelketek Eggyé forrhat, ahol minden külön testben átélt tapasztalásotok értelmet nyer, és ahol Teljessé válhatsz Egymás érintésen keresztül, és egy Pillanatra Hazatalálsz. Ez a Te újjászületésed a Szerelemben.
A másik feled Benned van, és a lelked pontosan tudja jól kit keres, ki az akit megalkotott Önmagából, ki az aki úgy tükrözi vissza a benned élő Istenit, hogy abban megtalálod Önmagadat, és immár kiegészülve Teljessé válik bennetek a Teremtő vágya, vagyis a kettőből újra EGY lett. És felzendülnek a harangok az égben, mert Hazatalált két Beteljesült lélek a Szerelemben, mert Szívük nagyobb volt a világnál, mert Lelkük határtalan vágya megihlette a Forrás Szívét, és ennyi Ima bőven elég Neki, szavak nélkül is megért.
Keresd ezt a szent partot, ahol lehullanak az álarcok, és tisztán látjátok magatokat a Másikban.
Mindenki téged tükröz vissza, amely által mindig felfedezhetsz egy-egy újabb aspektust önmagadból és a vágyaidból. Ezek csiszolnak és érettebbé tesznek, mert a tanításuk rólad szól, hogy hogyan tudsz az egódon túlnőni, és életed urává válni. De eljön egy pont, amikor már nem a leckét keresed a másikban, hanem Szíved színtiszta visszatükröződését, a Teljessé válás katarzisát. Amíg hiányzik valami a másikban, bár te sem tudod hogy mi, addig lehet hogy csak a fájdalmakat keresed továbbra is, vagyis inkább az egód, mert csak ő akar mindig táplálkozni a szenvedéseidből, a Lelked viszont a szeretetből, és a szerelemből táplálja Önmagát.
Tehát csak arra van szükség, hogy tisztán láss torzítás nélkül, mert a szív soha nem hazudik, azt mondja ami Van, és nem azt, amit hallani akarsz.
A vágyak és az érzelmek is becsaphatnak, hiszen ezek mind mulandók, mivel a forma világához tartoznak, de ezt csak akkor tudhatod meg, ha megéled őket. Viszont ami az örök Isteni lényedből ered és táplálkozik, azt senki nem veheti el, hiszen az mindig is a Tiéd volt, és lesz ezután is.
A másik feled is egy ilyen örök izzó vágy benned, egy örök szerelem, amely a csillagokban lett megálmodva és megalkotva, hogy visszatükrözze a Teremtő szent akaratát, a Szerelem Teljességét és Katarzisát.
Csak el kell fogadnod ezt az ajándékot a Mindenségtől, hogy ez mindig benned lobog és éltet, és az égiek végig fognak kísérni a beteljesülésig vezető úton, és soha nem engedik el a kezed.

Gabryel

nevtelen.png