Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hagyd a Szerelmet túlnőni rajtad

Elakarod dönteni elmével, tervezgetsz és kombinálsz, és valami mégis mindent felborít, aztán még erősebben próbálkozol, és végül elfogy minden erőd, aztán az egód is elfárad ebbe az értelmetlen próbálkozásba, és átadja helyét valami másnak.
Talán csak Szerelmes lettél, vagy egyszerűen csak nem agyalsz már semmin, és nem érdekelnek többé a miértek és kifogások. És amikor csak hagyod az érzést túlnőni benned, hirtelen meglepődsz, hogy milyen jó dolog ez, hogy csak ennyi kell a szerelemhez, és más semmi.
Aggódnod sem kell a következő lépésen, mert minden mozdulat és döntés adni fogja magát, mert elkezdtél a Lelkedre hallgatni, és nem hagyod hogy az elméd begyakorlott sémái irányítsanak.
Semmit és senkit sem kell összekötögetned, sem asztrál síkon, sem semmilyen dimenzióban, mert az csak manipuláció lenne, és nem pedig Tiszta szerelem. Minden amit csak erőltetéssel és manipulációval lehet elérni, az körülbelül annyi ideig is fog tartani, és minden sötét és nem tiszta szándék vissza fog hatni a küldőre, annak minden erejével. Ezt hívják Karmának, ami az Isteni Rend közvetítője a világunkban.
Nincs csodálatosabb mint két ártatlan és őszinte szenvedélyben izzó lélek, akiknek csodavárásuk beérik a találkozásuk által, és nem kérnek sem többet, sem kevesebbet, csak azt amit Itt és Most megélhetnek együtt. Érzéseik vad virág módjára terjednek szét egész lényükben, és bár tudatában vannak a világban felvett személyiségüknek, de álarcot már nem hordanak egymás előtt, mert tudják hogy ott már nem kell.
Nem rontják el a Pillanatot agyalással, és nem tervezik meg a következő napjukat sem, mert a Szerelem nem beszámítható és kiszámítható, hanem a Saját útját járja a Lelkekben és Szívekben.
Minden ami nem a Szerelmükről szól, az várhat magára, mert nincs ennél fontosabb számukra.
Erre készülnek egész életükben az emberek, és most nem akarják elrontani, sem az egójukkal, sem senki kedvéért. De mégis néha egy jelentéktelen szóra vagy félreértésre beindul az egójuk, és bezárják a szívüket, és annak végtelen kincsestárát. Ezért engedd el néha a szavakat és a hatalomvágyat, és csak tedd amit a Szerelem tenni akar benned és általad.

Gabryel

304670cedb6f192624907a06b1255403.jpg