Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Együtt

Mindegy mit csináltok, a lényeg hogy Együtt csináljátok, és ettől válnak értékessé a tapasztalások, és nem attól hogy milyen magasztos vagy kevésbé örömteli dolgot éltek meg.
A Szerelem itt kezdődik, hogy már mindegy mi a szituáció amiben részt vesztek, a lényeg hogy Együtt csinálhatjátok, és ettől nyer új értelmet minden kihívás és feladat, mert a cél már nem csak az lesz, hogy túl legyetek a kötelező teendőkön, hanem hogy szerelmetek szövetsége erősödjön, és újabb izgalmas élményekkel gazdagodjon Életetek fonala, amelyben minden megoldott szituáció vagy kihívás Szerelmetek erejéről ad tanúbizonyságot, hogy Együtt nincs lehetetlen.
Ez a Szerelem Útja, és ezekben lesz részed ha ez a te Sorsod is, ha ez a te Utad a végtelen ösvény közül.
Ha elkezditek Együtt, akkor nem elég ha csak félig teszi oda magát az egyik fél, mert akkor nem fog sikerülni, akkor nem lesz meg az az együttes Erő, amely a Szerelmetekben rejlik, és lazulni fog a Szövetségetek, hiszen egy idő utána a kudarcok megviselik a Lelket is, és ki akar törni majd ebből a kapcsolódásból. De nem kell megijedni ilyenkor, csak fel kell ébredned arra mi a Valóság köztetek, hogy vajon csak az egód gördít állandó illúzió akadályokat eléd, amiért nem tudsz felnőni a másikhoz és mindent bele adni a közös Életetekbe, vagy netán soha nem is volt meg az a Valódi Tűz köztetek, amely az Igazi Szerelmeseket Élteti.
Egy idő után minden percét élvezni fogjátok ennek a közös Utazásnak, mert egy újabb lehetőséget láttok minden szituációban, amelyben újra Együtt lehettek, amelyben újra áramolhat az energia közöttetek, és erőtök összeadódik, összefonódik Istenben.
Isten szerelmesei így élnek, és nem kell nekik több, mint amit Egymás Lelkébe egykoron elrejtettek és beleégettek, hogy megtalálják egymást, és küldetésük az lesz, hogy a Szerelem Teljességében éljenek, és a legmagasabb rezgésen tudják megvalósítani a Szent Párosság misztériumát.

Gabryel

nevtelen.png