Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egységben élni a Szerelmeseddel

Ha igazán együtt rezegtek, és a Szerelem is áramlik közöttetek, akkor néha úgy érezheted, hogy a határaitok eltűnnek, és egy Egységként élitek a mindennapokat, örömben és harmóniában.
Ilyenkor olyan erősek és szilárdak vagytok, hogy semmi nem tudja befolyásolni a kapcsolódásotokat, és ezzel együtt nagyon Érzékenyek is lesztek egymásra, mert olyan szorosan össze vagytok fonódva, hogy szinte Egyetlen osztatlan Tóvá változtok, ahol bármelyikőtök is hullajt el egy árva könnycseppet, vagy rejteget érzéseket és szavakat magában, azok meg fognak rezdülni a tó felszínén, és Mindketten pontosan tudni fogjátok mi zajlik a Másikban, hiszen Egyek vagytok már, és minden rezdülésetek végig fog hullámozni Szerelmetek tavában.
Örülj ennek az összeolvadásnak, mert így tudtok igazán összedolgozni, és olyan harmóniában együttműködni, ahol szavak nélkül is értitek egymást, és mindent egy Cél vezérel, az hogy Szerelmetek növekedjen és mélyüljön, és hogy közelebb kerüljetek ezáltal a Forráshoz, hogy Isteni sorsotokat beteljesíthessétek.
Nem tudtok többé kibújni a felelősség alól, hogy amit tesztek azt egymásért, vagy az egótok hízlalása és kielégítése céljából teszitek. Minden dolognak nyoma van valahol, és ha Tisztán játsszátok a Szerelmet, akkor nem marad folt a Szíveteken, és mindig harmóniában és Isteni békésségben hajthatjátok álomra a fejeteket. És higgyétek el, ez mindennél többet ér, mert reggelente a másik szemébe tudsz nézni olyan tisztán, mintha a saját Tükrödbe néznél, és csak azt láthatod, hogy az Isteni Igazság és Szeretet néz vissza rád ebből a tükörből, ekkor tényleg azzá váltál, Aki Vagy.

Gabryel

nevtelen.png