Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Amikor a szavak kimondatlanul maradnak

Mondd ki ha valami bántja lelkedet, mert ez nem szégyen, és a Teremtő sem fog felróni neked ezért semmit, hanem inkább büszke lesz rád, mert hallgatsz végre arra kis csilingelő hangra, amely a Szívedből csendül fel halkan, hogy vedd észre tetteid következményeit és tanulságait, és vedd észre Sorsod jelzéseit is, hogy merre akar vezetni téged a Boldogság felé vezető úton.
Mondjál ki mindent, amíg nem késő, és soha ne hagyd hogy beléd ragadjon a fájdalom vagy a harag, amely felszabadulni vágyik általad, hogy helyet adjon aztán a Fénynek és a Szeretetnek. Ha már megtaláltad a belső konfliktusod gyökerét, akkor ne halogasd sokáig a gyomlálást, sőt egy pillanatig se, mert különben azonnal elkezd gyökeret ereszteni Benned a félelem csírája, és egészen a tudatalattid legalsó szintjéig fog hatolni idővel, és minden tettedet és gondolatodat irányítani fogja ez a kezdetben még csak kis ego magocska, amelyet hagytál nagyra nőni magadban, hogy a rettegés legyen életed mozgatórugója. Ha ki mondod aminek itt az ideje, ez nem történhet meg, ha cselekszel időben akkor sem, csak mindig legyen energia és megalkuvás nélküli határozottság ezen szavak és tettek mögött.
A Szerelem érzékenyen reagál minden ilyen beragadt érzelem mintára, amelyet hagytunk elterebélyesedni Önmagunkban, és ezáltal a párkapcsolatunkban is. Olyan érzés ez, mintha ugyanabba a pókhálóba lennénk beleragadva a párunkkal egyetemben, függetlenül attól, hogy melyik fél őrizgeti még mindig a sérelmeit. És amikor bármelyikőjük is megmozdul, bizony fájdalmat fognak érezni mindketten, mert aki még mindig tartogatja a kimondani való sérelmeit, az ő sebei fel fogják szakítani a közös pókhálójukat, és ettől mindketten szenvedhetnek. Az ő párja pedig hiába tud tiszta tükörbe nézni minden reggel, mert mindig kimondja amit kell, és megteszi amit a Lelke megkövetel tőle, mert ez a közös pókháló őt sem fogja kikerülni, és rajta is át fog rezdülni szerelmese minden fájdalma és vergődése.
Nem a hálót kell feltétlenül ilyenkor szét vágni, és elhagyni szerelmünket, hanem kommunikálni a helyzetről nagyon őszintén, és aztán ennek megfelelően cselekedni. Ha ez sikerül, és a felszínre kerülnek a tudatalattiba dobált konfliktusok, akkor oldódni fog a feszültség minden szinten, a testben és a lélekben egyaránt, és a pókháló nem fog többet megrezdülni a félelmek és sérelmek vibrációjával átitatva.
És ha nem rángatjátok többet egymást, akkor akár Szabadon is létezhettek együtt, a legnagyobb Szerelemben.

Gabryel

nevtelen.png