Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ami a Testednek öröm, az a Lelkednek is

Indítsd el az energiát a Lelkedből, aztán hagyd hogy a Szívedbe érkezzen mindez, és fürdőzz meg benne, hagyd hogy képlékennyé váljon minden körülötted, és ha ez sikerült, akkor készen állsz befogadni a másikat, és készen állsz Adni is, mert Szíved terében minden biztonságos, és minden mozdulat a Teremtőt is szolgálja egyben, hiszen Testedet is Tőle kaptad ajándékba, így tartozol a Forrásnak annyival, hogy örömödet leled benne.
Ez lesz a Hála az Ajándékért, hogy jól érzitek magatokat a Testetekben, mert erre lett kitalálva eredetileg, és nem arra hogy vezekelj, vagy hogy bűntudatod legyen a hitrendszereid, vagy a vallási fogadalmaid miatt, amelyek ugye csak illúziók, méghozzá a világ legnagyobbra fújt illúzió lufijai, és eljött az idő elengedni ezeket az Égbe, vagy Tudatosságod lángjával kipukkasztani őket.
Mindent Szabad ami a Léleknek Öröm, és semmiért nem kell elnézést kérned, hogy vagy olyan bátor követni a Szívedet, amely érinteni is akarja a másikat, hogy milyen Érzés a másik bőrében lenni, és milyen a másik Lelkével Érezni. A Lelked kíváncsi mindezekre, mert egy Örök Felfedező, ahogy a Teremtő is kíváncsi mit kezdesz a tested Ajándékával, hogy csak a felszínt akarod-e érinteni, vagy a Szíveteket is beleadva Eggyé olvadtok, hogy végül Istenben találkozhassatok. Mert ez a legnagyobb Hála amit adhatsz a Testedért, tehát nincs miért bűntudatodnak lennie, mert erre Soha nem kérne a Teremtő, inkább azt akarja hogy vegyél részt ebben a Játékban, amit a Szerelmeseknek talált ki, hogy a Fizikai síkon is élvezhessétek az Összeolvadást, és merjetek olyan Intim légkörben Létezni, ahol megszűnnek a határok, és nem csak köztetek, hanem az Univerzum között is.
Az Érzések és a Lelkiség azért fontos a szexualitáshoz, mert enélkül nem lesz meg az az Intim légkör, amelyben a határok feloldódhatnak, és bizony Falakkal körbevéve nehéz eljutni a másik Szívéhez, nem beszélve a szárnyalásról, amikor a védelmi rendszereitek súlya nélkül emelkedtek a Forráshoz, mert bizony oda tartotok egy Valódi ölelésben, és Érzitek a Fény terjeszkedését a Lelketekben, és a Testetekben is.
Az ember hordozhat sok sebet a szívében a régi kapcsolódásokból, amelyektől ezek a falak kialakulhattak, tehát nem csak a Lelkiségtől való félelméből teszi ezt az ember, hanem mert nem akar újra csalódni a Szerelemben, és megalázódni a testében, és értékrendjében egyaránt. Ilyenkor az Intim légkör talán még fontosabb, mert az fogja feloldani a gátlásokat, és az olyan hitrendszereket, hogy a Jelen csak a múlt ismétlése lehet, és erre a Test lefagyással reagál. Viszont Lassan és óvatosan haladva egymás lelkéhez visszatérhettek a Testetekbe, mert a Szeretet meggyógyít minden sebet és blokkot, és feléleszti a szenvedély Isteni Tüzét minden porcikátokban, hogy újra élvezhessétek a Test Isten adta gyönyöreit, hiszen ez Nem ellenetek van, hanem Mindig is Értetek volt, és lesz ezután is.

Gabryel

nevtelen.png