Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A változás Te magad légy

Hogyan harcolhatnál azért, ami Benned van, ez teljes képtelenség, hiszen a küzdelem kifelé visz, és eltávolít Önmagadtól, miközben a Szeretetet és a Békét mindig is a Szívedben hordoztad, és fogod ezután is.
Csak Elfogadni lehet a Békét, és megélni, először is Önmagunkban, amely után automatikusan vonzani fogod magadhoz a külvilágból is a Békét, de ne szabj határt magadnak, hogy ez meddig terjedjen, és mondjuk csak a közvetlen környezetedben akarsz harmóniát, mert hiszen Egyek vagyunk mindannyian, és csak Együtt tudunk felemelkedni.
Akár csak egyetlen Lélek, akit Önmagából kifordulva látsz, és netán még meg is rezdít Benned valamit, az csak annak a jele, hogy ez a sérült Létező te Benned van, hiszen minden a Mi Teremtésünk, az egyéni problémáinktól és szenvedéseinktől kezdve, egészen a saját népünk és a világ nyomoráig, amelyért csak Mi vagyunk a felelősek. És ha sikerül Magadban meggyógyítani ezeket a Békétlenségeket, akárkiben is látod ezeket, akkor a Külvilágod is gyógyulni fog, és akár a Bolygónkat is a Fénybe emelheted, ha Önmagadban is meggyógyítod Gaia Földanyát.
Most már tudod mit kell tenned a Szerelemben is, hiszen itt elvileg csak két ember találkozik egymással, bár mindegyikőtök egy mini univerzum is önmagában, viszont egymásban Éltek és szorosan kapcsolódtok, amely elősegíti a teljes gyógyulást és a Harmónia megteremtését, hiszen Itt is Önmagadon keresztül tudsz Békét hozni a Szerelmetekbe, és gyógyítani minden Szív fájdalmat Pillanatok alatt.
Minden rezdülésnek nagy súlya van ilyenkor, és a Szeretet erejével csodákra lehetsz képes, mert ahogy a Lelkedben elindul a Szeretet és a Fény energiája a másik felé, igazából abban a Pillanatban át is fordítod a másik szenvedéseit Szeretetté és Fénnyé, hiszen Egyként dobog a Szívetek és Lelketek, és ha egyikőtök megmozdul, a másik is mozdul vele. Ez a Szerelem csodája és végtelen lehetősége, amely minden Lelket meggyógyíthat és a Fény felé fordíthat, ha Valóban Élitek a kapcsolódásotokat és az Érzést, amelyet egymásból kiváltotok.
A Föld is a Szerelem Illatára ébredhet minden reggel, ha a Szíveddel Szereted és gyógyítod mindennap, hiszen Ő már mindent megadott Nekünk az évezredek során, és Most Mi Jövünk.

Gabryel

nevtelen.png