Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szív harcosai

Egy párhuzamos életben még mindig harcolok, amikor nem adták ingyen a Szerelmet, és az Életet sem, de volt valami, ami már akkor sem tudta megállítani az Igaz szívű harcosokat, és ez a Szerelem dobogása a Szívünkben, amely értelmet adott rövid életeinknek a középkor sötét alagútjában is.
Az Igaz harcost soha nem a pénz vagy a hatalom érdekelte, hanem az isteni Igazság és a Szerelem, amelyért valóban vérünket ontottuk ha erre volt szükség, és bár ez egy sötét korszaka volt az emberiségnek, de mégis megtanultunk harcolni Igaz ügyekért, amelyek valódi értékeket adtak nekünk, és amelyeket a mostani Felemelkedés hajnalán is kamatoztatni tudunk, hiszen az Igaz Szív minden korban ugyanaz volt, és hűsége a Teremtőhöz sosem változott.
Ha szólít a Szerelem, a mai korban sem teszel másként, mint hogy félelmet nem ismerve leküzdesz minden démont, ami az elmédben bújt meg, és felszabadítod magad a Szerelmesednek, hogy semmilyen korlátozó gondolat vagy érzelem se álljon az utatokba. Talán ez az ami változott a középkor óta, mert akkor meg kellett állnod a helyed egy alacsonyabb rezgésű élettérben is, és nem maradhattál otthon spiri könyveket olvasni, és nem mindenki jött haza a harcokból sem győztesen, hiszen az élet olcsónak számított, és nem pénz feldobással döntötték el ki marad életben.
Nem mindegy hogy a Szeretet nevében nem harcoltál, vagy mert eleve féltél harcolni valakiért vagy valamiért, mert az a lélek a mai világban sem tud küzdeni semmiért, és lehetőséget fog kapni, hogy ezt Most megtegye, természetesen már csak szellemi szinten érdemes, hiszen ott dől el minden, és Igaz ügyek is akadnak bőven a világunkban, mint például a Szerelem.
Nem mindig könnyű elengedni ezeket a korokat, hogy már nem kell feláldoznod a családodat és a méltóságodat sem, hogy elnyerje egy Igaz ügy a beteljesülését. Láncokat és rabruhát sem kell már magadon hordani, amelyekben ott csörgedezett a törékeny, ám de végtelenül erős és tiszta Szíved, és csak a Nemes célt látta maga előtt az ember, hogy Szerelmét és Életét a Fénybe emelhesse. Most már tudjuk jól, hogy a Szív elszakít minden láncot, hiszen pontosan azért kapjuk őket, hogy megtanuljunk a Lélek erejével minden félelmet és nehézséget legyőzni.
És Most leteszem a kardot, és eljött az idő, hogy mindannyian letegyük, mert Emberek vagyunk a Teremtő legszentebb Álmából megszületve, és Szeretni jöttünk minden csillagra és bolygóra, és e Nemes Cél sosem változott, hiszen a Szeretet mozgat Mindent.

Gabryel

nevtelen.png