Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szexualitás tüzében felszabadulva

Hagyd hogy kitisztítson mindent benned a szexualitás tüze, hiszen a testi szerelem nem csak élvezetet ad, hanem megnyitja szíved kapuit is, feltéve ha nem ragadsz le az alsó csakráknál, és nem hagyod árucikké degradálódni saját magad.
Néha alá kell merülnöd az élvezetben, és meg kell mártózz minden szenvedélyed fellángolásában, hogy megtud ki vagy a szexualitásodban, és honnan jön az a szüntelen kreatív energia, amelyből alkotsz és teremtesz minden nap. Sokan azért félünk elmerülni testünk lángolásában, mert mi van ha a rabjává válunk a rajtunk elhatalmasodó szenvedélyeknek, és többet nem tudunk szabadulni ezektől, és marionett bábuként fognak rángatni maguk után testünk vágyai, és többé nem tudjuk féken tartani azt az energiát, amely létünk legmélyebb gyökereiből tör elő. Aztán ott van a másik nagy kétségünk, mégpedig a csalódástól való félelem, hogy talán nem is Ő az igazi, és cserben fog hagyni a másik az orgazmus után, és talán a testem is felmondja a szolgálatot, és ezektől a félelmektől inkább elfojtunk minden testi örömet, pedig a Teremtő minden porcikánkba elrejtette az Egyesülés és az Öröm Forrását.
Csak hagyd magad, menj egyre mélyebbre, és minden szexuális energia és szenvedély amit felkorbácsoltál, az le fog ülepedni szép lassan Benned, és minden meg fog világosodni előtted, hogy mi volt a Valód Érzés, és mi volt csak káprázat és illúzió, és rá fogsz jönni Ki Vagy a testedben és lelkedben, vagyis már semmi nem tud bábuként rángatni és manipulálni, tehát nincs mitől félned. Ehhez azonban Intenzitás kell, ami nem azt jelenti hogy állatiassá kell válnod, hanem hogy mindig egyre mélyebbre és mélyebbre mész a szexuális energiáidat követve, hiszen a test önmagában is minden bölcsesség forrása, és pontosan arra vezet téged az örömben, amerre Menned kell, csak kövesd bátran.
Az Intenzitás mélysége nem csak ahhoz kell, hogy kitisztulj minden felesleges szexuális energiától, hanem hogy felemelkedj a Szívcsakrádig, mert ha nem juttok el idáig a szeretkezésben, akkor valóban csak az alsó csakrák rabjai maradtok, amelyben a test börtönné válik, és igazi feloldódás nélkül üldözitek a test vágyait, nem beszélve a birtoklás vágyról.
Először is teremtsd meg az Intim légkört a Szerelmesek éjszakájához, amelyhez a Szívtér elengedhetetlen, hiszen a Vágynak a szívetekből kell elindulnia, és kiáradnia minden porcikátokba, így nem tud semmilyen alacsony rezgés magával rántani. Vegyétek le az Álarcaitokat és gátlásaitokat egymás előtt, hogy az Út szabaddá váljon egymás Lelkéhez, mert hiába meztelen a test, ha a Szív nem engedi közel magához az Örömöt és a másik Lelkét. Ne tartsatok meg semmit a tegnap problémáiból, mert üresnek kell lennetek az egybeolvadáshoz, hogy feltöltődhessetek a Katarzis élményével és Fényével. Testből testbe, Lélekből Lélekbe kell olvadnotok, hogy végül felemelkedhessetek a Fények Birodalmáig.

Gabryel

nevtelen.png