Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szexualitás szentségében felszabadulva

A testek közelsége örömöt ad, ahogy a szándék melegségével átforrósítjuk egymást, és hirtelen minden kitisztul, az elménk leáll, szívünk kinyílik, és nincs több elválasztottság illúzió. A szexualitás képes mindezeket megadni számodra, ha kellő odafigyeléssel és teljes önátadással veszel részt benne.
Az örömről szól ez is, ahogy Fény keletkezik szívünkben az érintések hatására, és ahogy fokozódik a mámor állapota, ez tovább emelhet minket a Valódi Istenélményig is, ha bátrak vagyunk tovább menni, és nem elégedünk meg egy felszínes együttléttel, amelyben csak birtokoljuk egymás testét és élvezetét, és csak magunknak harácsolunk pillanatnyi kéjállapotokat, viszont ez elkerülhetetlenül csalódottsággal és kietlenség érzéssel fog végződni, mert nem történt meg a másik fél bevonása a szeretkezésbe, és nem kapcsolódtatok a szíveiteken keresztül, nem beszélve az Egység állapotának makulátlan öröméről, amely így nem lehetséges.
Szívedből kell indulnia a vágynak, és nem az egódból, távol a világ minden zajától. Teremtsetek egy meghitt és szent teret, ezzel is kifejezve az egymás iránt érzett tiszteleteteket. Testedet tartsd karban edzéssel, és egyél könnyű és egészséges ételeket, hogy semmi ne tudja elnyomni a szexuális energiáidat, hanem szabadon tudjanak áramolni. Lelkedben csak a Szerelmetek tüzét tápláld, és minden alacsony rezgésű vágyat égess el ezzel a tűzzel. Gondolataidat is tartsd tisztán, egyszerűen csak hagyd magad vezetni a Lelked és a tiszta vágy által.
Sok düh és harag abból fakad, hogy nem tudjuk megélni a felgyülemlett szexuális energiáinkat, és olyan tevékenységekkel próbáljuk aztán mégis levezetni ezeket, amelyek csak tovább fokozzák a frusztrációnkat. Egy intenzíven és mélyen átélt együttlét feloldja ezeket a feszültségeket, és hirtelen eltűnnek triviális aggodalmaink az öröm óceánjában.
Az egót minimálisra kell csökkentened a szerelem órájára, mert néha egy aprócska negatív gondolat is megtörheti a varázst, és kiestek a Szerelem állapotából, és kezdhettek mindent elölről. Sok gyakorlást igényel ez, mire az alacsony rezgésű vágyak és késztetések elégnek szívetek tüzében, és csak a minél mélyebb összeolvadásra tudtok figyelni. Éppen ezért itt nem a békítő szexről beszélek, hanem az energiáid szabad megéléséről, és a helyes irányba való tereléséről, amelyben nem korlátozod a szexuális energiáidat és nem akarod erőltetetten más tevékenységekkel levezetni őket, illetve a már szabadjára engedett vágyból is kiszűrőd a romboló ösztönöket és késztetéseket, és így nem csak felszabadulsz, hanem tiszta örömben is részed lehet.
Az ilyen együttlét hatalmas Fényeket generál, talán még a Nap is kisüt.

Gabryel

6b4b248d3d28b4e75e4f61b7e70dc1ce.jpg