Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szerelmesek misztikus Egyesülése

Testeink szexuális egyesülése egy fajta tükre annak, amit a lelkeink is átélnek a Szerelemben. A Férfi és Nő keresik a misztikus Egységet, amikor minden harc és ellentét elsimul, és felváltja a széthúzást a közeledés, a Teljesség felé törekvés, amikor egymást kiegészítve megkoronázzák egymást az Égben, és egyikük sem akar több lenni a másiknál, csak Békében élni egymással és egymásban.
Az anyag szintjéről is elindulhatsz ehhez a misztikus Egyesülés felé, mert a testünk is egy fajta lenyomata az Univerzumnak, tehát ami Fenn van, az van Lenn is, csak más formában. Ezért keressük olykor a Testek közelségét és Eggyé olvadását, mert tudjuk hogy ezzel egy Kapu nyílhat az Univerzum bármely pontjába, sőt arra is ráeszmélhetünk elmerülve Szerelmesünk ölelésében, hogy Mi vagyunk az Univerzum, és bármi lehetséges.
Ha sikerült megteremteni a Szívteret és a Szentséget a testek egyesüléséhez, akkor ezzel párhuzamosan a Lelkeitek is megnyílnak és közelednek egymáshoz, vagy ha eddig a Pillanatig csak a test mindenhatóságában Hittetek, akkor a Lelketek is kedvet fognak kapni az Ébredéshez, hiszen Érzi a Férfi és Nő közeledését egymáshoz, ha csak a test melegségén keresztül is, de akkor is elindul valami a Szívetekben, ha erre engedélyt adtok, és végül kinyílik a Szerelem virága Bennetek.
A tudatalattiból előtörhetnek olyan tartalmak akár az egyesülés közepette is, amelyek korlátokat akarnának szabni ahhoz,hogy a Férfi és Nő közeledjen egymáshoz és a Békéhez. Ezt azért nem lehet elkerülni, mert a Szerelemhez is kell egyfajta Tisztaság és Szentség, amely által Egységet tudtok teremteni egymás közt, és elérhetitek Isten Forrását, vagyis a Szeretet mindent egybe olvasztó csodáját.
Itt már nincs helye vallási és világnézeti vitáknak és háborúknak, mert ezek gyakran útját állták a párok Szent egyesülésének. Pedig a Férfi és Nő nem jobb vagy rosszabb a másiknál, és nincsen semmilyen falakat felhúzó hitrendszer sem közöttük a Valóságban, amely útján állná az Igaz Szívű szerelmeseknek, akikben Igazi Tűz lobog egymás iránt, a Testüktől kezdve, egészen a Szellemük Örökkévalóságáig.
Mindegy honnan közelítesz a másikhoz és az Egység eléréséhez. Akár a Szexualitástól is elindulhattok fölfelé, és miután leomlanak a Test korlátjai és a múltban gyökerező fájdalmas beidegződései, máris átröppentek a Lélek Magasságaiba, és az Eggyé olvadás itt sem áll meg, hanem a Teremtő fog kopogtatni Lelketek kapuján, és már csak be kell engednetek a Mindenséget. Vagy akár a Lélektől is elindulhattok, hogy aztán végre Gyökereket eresszen Szerelmetek is itt az Anyagban, hogy Teljessé váljatok, megízlelve az Ölelések és Érintések katarzisát, amelyek ugyanúgy Szentséget képviselnek a Teremtő szemében. Az Egység és a Béke minden síkon lehetséges Férfi és Nő között, mert amit a Lélek egyszer megálmodott, az már létezik, és csak rád vár hogy megvalósítsd.

Gabryel

nevtelen.png