Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szerelemben senki sincs előnyben, mert ez nem verseny

Minden a kiegyenlítődés és fejlődés felé vezet, ez a célja az összes látszólagos ellentétnek és konfliktusnak, épp ezért tekintheted őket lehetőségeknek és építő jellegű szituációknak, de éppúgy csinálhatsz belőlük problémát és nehéz ólomsúlyokat, amelyek addig húznak le a mélybe, amíg nem vállalod fel a szembesüléseket.
Tehát semmivel sincs jobb helyzetben az, aki mindig csak harcol a párjával, és az önzése révén csak a saját egóját tudja építeni a másik által, de a párjának nem sokat ad ebből, épp csak annyit hogy mellette maradjon a másik. Ilyenkor az ego félti a hatalmát, és nem veszi észre hogy létezik önmagán kívül más is. Végül az ilyen ember megkapja amit akart, a saját útja egyediségét, amelyen egyedül marad, mert hogy az önzőséghez senki nem tud csatlakozni. Egyedül hódítja a csúcsokat tovább, de mindig csak keserédes siker lehet a jutalma, mert ha nincs kivel azt megosztani, amely által több lehet mások élete is, akkor teljesen önmagába fordul, mert hiányzik a szeretet és a szerelem a szívéből, amely a kívánt cél vagy személy iránt érezhetne.
Az sincs jobb helyzetben, aki mindig csak meg akar felelni a másiknak, eltüntetve a saját igényeket és vágyakat, feláldozva önmagát az együttlét oltárán, amelybe úgy beleveszhet az ember, hogy végül képtelen lesz saját magára ismerni, és már nem is tudja kivé akar válni, vagy hogy egyáltalán akar-e önmaga lenni. Igyekszik minden konfliktust kerülni, amely ellentéteket szülhetne közöttük, vagy amely az Igazság felszínre hozatalát elősegíthetné. Mindig próbál kényesen a harmóniára törekedni, még akkor is ha tombol benne a düh és elégedetlenség. És mivel elégedetlenségre és hazugságokra nem lehet harmóniát építeni, ezért mindig eltörik a mécses, és egyszerre zúdítja rá a másikra minden kimondatlan igazságát.
Lásd meg ki vagy a szerelem szerepjátékban, és közeledj a másik felé. Néha csak vissza kell venni az egóból, és őszinte odafigyelést kell gyakorolnod, néha pedig egészséges önzésből kell élned, csak amíg a Lelked nem lesz maximálisan boldog és hiánytalan, nem lépve át az ego határvonalát. Ahol a feszültség ott kell dolgoznod, ott kell feláldozni önmagadból valamit a másikért és az együttlétért, vagy épp egy kicsit feláldozni mindent ami nem rólad szól, hogy végre Önmagad lehess az Önvalód Teljességében.

Gabryel

21150151_2010660579166462_3747065237643008517_n.jpg