Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szerelemben mindenki Egyenrangú

Emeld magad mellé a Nőt, egyenrangú társaddá, hiszen mindig is azok voltatok, Égen és a Földön egyaránt. Enélkül nem jöhet létre az EGY állapota, és a mindennapok harmóniája sem lehetséges, mert ahhoz kell a Nő és a Férfi Egyenértékű munkája és részvétele, és bár a Nő által végzett tevékenységek lehetnek mások, mint amit a Férfi magára vállal, de egyikük munkája és léte sem ér többet a másikénál, hiszen ugyanabból a Fényből valók, mint ahogy Mindannyian.
Felejtsd el azokat a manipulatív vallási dogmákat, amelyekben nincs helye a nőnek, maximum az ördög mellett, és különben is mindenért ő a hibás. Láss át azokon a téveszméket sugalló képeken, amelyeken Mária Magdolna térdepel, és Jézus lábfejét csókolgatja bőszen, mint akinek csak az alsóbb rendű létezés maradt a Férfihoz képest, és felemelkedni is csak ő általa tud. Már nem élünk a középkorban, és annak vallási fanatizmusában, amelyben az ego érdekei és hatalomvágya keltette életre ezeket a hamis és elmebeteg egyházi dogmákat, egy jól meghatározott cél elérése érdekében, figyelmen kívül hagyva a férfi és nő harmónikus együttélésének módját, és Lelkük boldogságának megtalálását.
Nem hiszem, hogy Jézus így képviselte volna a Fényt, és a Szent Párosság misztériumát. Szerelemben voltak égen és földön, és Egyek voltak minden térben is időben, és nem szabtak gátat az Isteniből fogant érzéseiknek, se testileg, se lelkileg. Miért is tették volna, ha egyszerűen ilyen a Szerelem.
Te is láthatod milyen érzés az, amikor a középkor hamis ideáit akarod életté tenni, és magad fölé vagy alá rendeled a párodat, így azonnal elakad a Szeretet áramlása, és csak vergődtök az egótok rabláncait magatok után húzva. Nem gondolhatod komolyan az Egységet a Szerelmeddel, ha azt Ő nélküle akarod királykodva elérni, egyfajta szolgának felhasználva őt, vagy lépcsőnek tekinteni a mennyek birodalmának kapujáig, eltaposva és átlépve rajta.
Igen, elérhettek a Fények birodalmáig is, de csak Együttműködve és tökéletes Egységben, megfürödve a testi és lelki vágyak óceánjában, melytől felfrissültök, és életre kap a testetek és lelketek.
Nem kell semmilyen vallási könyv vagy etikai szabályzat, hogy rátalálj a Szerelem ösvényére, elég ha a Lelked sugallatait életté teszed minden Pillanatban. Az Öröm és eksztázis lámpásai ki fogják világítani az utat a Beteljesülésig, csak ne hátrálj meg a félelmeid és a gátlásaid föléd magasodó falaitól, hanem csak tedd Szívedre a kezed, és áraszd ki Szeretetedet amerre jársz, válogatás és ítélkezés nélkül, játszva a Szerelmet és az Életet.
Az egyetlen szabály könyvet a Szívedben hordozod, nem létezik semmilyen más külső vagy az egód alkotta törvény, csak amit a Lelkedben érzel, és ha ezt életté is teszed, akkor az Isteni megfogja mutatni magát feltétel nélkül.

Gabryel

nevtelen.png