Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Nő szemében

A Nő maga a Szerelem, ahogy elcsendesedik minden a lényében, és egy sima tükrű tóvá változik, és ha nem vagy tolakodó magába fogad, mert a Nő a befogadás és táplálás Isteni küldetését vállalta magára. Megfürödhetsz a lényében, és közben a férfi egója is feladja a harcot, mert nem tud tovább küzdeni azzal az erővel, amely neki is életet adott egyszer.
A férfi nem szokott hozzá hogy a nő mindig többet akar az érzésből, többet akar az őszinte érintésekből, és mindig többet akar belőled, mert érzései és vágyai megtermékenyülni vágynak, és ha a férfi készen áll erre a méltó küldetésre, akkor kiárad és félelem nélkül merül el szerelmese ölelésében és érzéseiben.
Néha elég csak egy pillanat, és a férfi megnyugszik ettől a női erőtől és végtelen befogadó képességtől, hiszen ha a férfi kiáradó és folyton teremteni vágyó energiái nem találnak táptalajra a nő végtelen mélységeket rejtő lényében, akkor előbb utóbb ezek falnak ütköznek, és a férfi felemészti önmagát és energiát, mert hiányzik a női oldal, a nélkülözhetetlen kiegészítő aspektus.
A Nő sokszor nem mondja el mit érez belül, mert azt várja hogy a Lelkeddel érezd az érzéseit, és a Lelkeitekkel tudjatok finoman kommunikálni. Hiszen a nő alapvetően a lelkével kommunikál, de ha csak a szemébe nézel, abból is sok mindent kiolvashatsz, mert a szem a lélek tükre, és az erre érzékeny férfi lélek képes ebből olvasni. És ezek a szemek mint tudjuk, végtelen életekről és történetekről mesélnek.
A Nő lelke mindig készen áll a Szerelemre, minden sebesülésével és félelmével is együtt, mert ez élteti és táplálja lényét. De ha nem belülről közeledsz hozzá, hanem csak a külsőre és a felszínre helyezed a hangsúlyt, akkor nem fog magába engedni, és sem az érzéseit, sem a gondolatait nem tárja eléd, hanem bezárkózik. Lénye mint a tó felszíne, ugyanilyen érzékenységgel reagál a férfi közeledésére, és ha durván és elmével kopogtatsz a Lelke ajtaján, akkor ez nagy hullámokat kavar lelkének tavában, és csak elriasztod és megsebzed. De ha finoman közeledsz, és legbensőbb lényedet és érzéseidet tárod elé, és persze ha valóban ő a lelkitársad, akkor magába fogad örömmel és izgatott vágyakozással.
A Nőt nem megfejteni kell, hanem szeretni, és akkor mindig újabb titkokat tár eléd. Mert egyetlen érzése és mozdulata is akár választ adhat létezésünk nagy kérdéseire, és az idők során bizony elfeledkeztünk ezekről, épp úgy a nőről, mint ahogyan a Szerelem misztériumáról.

Gabryel

67ba72599d839db9515f7ce8723b8179.jpg