Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A közös élmények közelebb hoznak titeket egymáshoz

Terjesszétek ki határaitokat az együttlétben, és mindig fedezzetek fel újabb tevékenységeket és örömöket, amelyek elhozzák a Pillanat varázsát és újdonságát számotokra.
Beszéljetek mindenről ami érdekel titeket, hogy jobban megismerjétek egymást, és tulajdonképpen a saját vágyaitokat. Mindig hozzátok felszínre a belső tartalmakat, amelyek megélésre ás átélésre vágyakoznak általatok, hiszen ez az értelme párban lenni, hogy valami egészen új dolgot és mélyebbet élhettek meg, mint ha egyedül lennétek.
Tehát ha jön egy ötlet vagy sugallat, amit szeretnél kifejezésre juttatni és átélni szerelmeseddel, akkor ne kerülgesd a tekintetét bátortalanul és bizonytalanul, hanem állj elé az ötleteddel, és beszéljetek és beszéljetek, aztán spontán lépjetek a tettek mezejére, mert az Isteni sugallatok arra várakoznak hogy a fizikai világban is gyökeret verjenek. Ha neked épp nincs inspirációd, de úgy látod és érzed, hogy a másikban mozog valami értékes idea, akkor segíts neki felszínre hozni az ötleteit, és beszélgessetek véget nem érő lelkesedéssel az álmaitokról, mert ezek fogják a teremtő folyamataitokat elindítani, és közben egymáshoz is közelebb kerültök.
Az ilyen beszélgetések és lendület persze előhozhat régi beidegződéseket és fájdalmakat, viszont ezt nem lehet elkerülni, hiszen a múltunk és jövőnk is végtelen, és bármilyen előző életbeli töltés a felszínre törhet akár egy szó miatt is, vagy egy gesztus által. Ha ilyen történik, akkor ezeket is meg kell beszélni, és még véletlenül sem vissza tuszkolni a tudatalattiba. Átéled a fájdalom töltését maximális tudatossággal és mélységgel, úgy hogy közben csak Magadra figyelsz, és nem projektálod és vetíted a másikra a saradat, mert az Mindig a Miénk, a probléma mindig bennünk van, a másik ezt csak visszatükrözi maximum. Ekkor oldódni fog minden fájdalom ha elég mélyen csináltad, és nem tér vissza többet a sérelem, és ehhez még a másikat sem kell bántanod, vagy bármit is rákenned.
Ez a Szerelem katarzisa, amikor minden szálon kapcsolódtok már, és nincs bennetek semmi elfojtás, és nem is titkoltok semmit a másik elől, hiszen a Teremtő elől amúgy sem tudsz semmit a szőnyeg alá seperni, akkor miért pont a párod elől rejtegetnéd azt, aki Valójában Vagy, hiszen összeolvadásra vágysz, de ezt csak egy gyermek ártatlanságával és minden Valódian átélt tapasztalásod bölcsességével tudod megtenni. Az Élet választ fog adni mindenre, ha Élitek a Szerelemet mindenestül, és minden akadály le fog omlani Bennetek és általatok.

Gabryel

nevtelen.png