Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A benned élő Férfi és Nő egymásra találása

Egyesítsd magadban a férfi és női energiákat, és emeld fel őket egymás mellé, hogy megélhesd az Egységet saját magaddal, és a létezéseddel.
Mindegy melyik nem képviselője vagy, mert mindenkiben ott van a Férfi és a Nő, akik kiegészülésre vágynak, arra hogy végre meglássák egymást, hogy végre egyensúlyba kerüljenek, és egyik se legyen elnyomva.
Például ha nő vagy, és úgy érzed meg kell felelned egy maszkulin társadalmi ideálnak, ami által férfiakat megszégyenítő módon harcolsz, és ezzel elnyomsz minden finomságot és érzékenységet magadban, amely pedig öröktől fogva benned lobog. Így nem tudsz középre kerülni, mert mindig elfogod nyomni a női énrészedet, amely pedig hívogat magához szüntelen, hogy átölelhesse a férfit, hogy magába fogadhassa, és eggyé olvadhasson vele, de ehhez néha el kell engedni a küzdelmet, amikor is lehetőséged nyílik az érzelmeid szabadon eresztésére és megélésére.
Nőként elsősorban NŐ vagy, és nem más, ez az Alap, nem kell semmilyennek lenned ezenkívül. Miután átélted Istennői lényegedet, utána nézd meg mi van a férfival Benned, lehet hogy alszik és kómában van, vagyis képtelen vagy a teremtésre a világban, és kiállni is nehezedre esik a saját igazságodért. De az is lehet, hogy még mindig gladiátor módjára harcolsz hamis ideálokért, melyeket rád erőltettek bizonyos hangok a fejedben, melyeknek semmi köze a lelkedhez, és megölik azt a kis szeretet is a szívedben, amelytől pedig értelmet nyerne minden az életedben.
Érezni fogod hogy milyen irányban billentél ki, és akkor tudatosan dolgozhatsz magadon, de ne várd hogy a Mérleg pontosan középen álljon meg, mert nem ez a lényeg, hanem hogy Önmagadon belül teremts harmóniát és egyensúlyt, anélkül hogy bármilyen rajtad kívülálló ideálhoz is mérnéd magad, mert azok számodra Semmit nem érnek. Amikor viszont jól érzed magad, és úgy érzed Teljes vagy, akkor valószínű hogy egyik énrészed sem viaskodik a másikkal, és békében megvannak Együtt, mert már Egyek, és pontosan ilyenkor jössz rá, hogy minden dualitáson és ellentéten túl, Minden EGY.
Ilyen mennyei Egységben már rád fog találni az a Társ, aki visszatükrözi a Teljességedet, és együtt tovább dolgozhattok a még nagyobb harmónia megteremtéséért. A Szerelem egyik küldetése ez, hogy kibéküljenek a férfiak és nők, ahogy Bent, úgy Kívül is, hogy újra Egységben létezzenek, mintha soha nem is váltak volna el egymástól, mert ez így is Van.

Gabryel

nevtelen.png