Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A befogadás és elengedés csodája

Az élet a befogadás és elengedés fázisának ritmikus váltakozása, tehát amikor jön egy energia a lelkeden keresztül, te csak Befogadod ezt az Isteni szikrát, és csak akkor mozdulsz, egy másodperccel sem előbb vagy később, és amikor megtörtént ez az Isteni Lépés, azután Elengeded ezt az energia csomagot amit kaptál, és mindegy mi volt az a bizonyos lépés vagy tett, te csak üressé válsz újra. Igazából ha Valóban megélted ezt a lelkeden keresztül jövő szikrát, akkor az elengedés automatikusan megtörténik, hiszen a megélés által beteljesítette sorsát ez az energia csomag, és kiég belőled minden szinten, és újra üressé válsz, hogy befogadhasd a jelenPillanatban érkező újabb energiákat és csodákat.
A szerelem is hasonló módon működik, ahogy befogadod a másikat a szívedbe, aztán elengeded, mert Ő nem a tiéd, és soha nem is lesz. Csak megtapasztaljuk egymás Isteniségét a Pillanatban, amely hozzá segít minket is megélni saját Önvalónkat, és aztán engedjük a dolgokat tovább sodródni, amerre lelkünk menni akar. És ha nem alakul ki görcsös ragaszkodás, akkor működhet Együtt, mert ekkor mindketten Szabadok vagytok, és úgy lehettek önmagatok, hogy ezt a másik még támogatja is a Szerelmével, és ezzel szárnyakat adtok a másiknak az álmaihoz, hogy elérhesse őket, és szerelmetek így fog mélyülni és építő jellegűvé válni.
Tehát először engedd magadba a másikat, ami nem azt jelenti feltétlenül, hogy az ágyadba engedd be és váljatok eggyé testileg, hanem hogy nyiss kaput a Szíveden keresztül, és engedd hogy megfürdőzhessen a Szívteredben, ami után akár jöhet a szexualitás is, de csak ha Valóban ezt érzitek a lelketekből, viszont soha sem kötelező jelleggel vagy elvárásból, hanem hagyni hogy minden spontán bontakozzon ki közöttetek, és a szerelem által vezettetve forrjatok Eggyé, tabuk és gátlások nélkül, csak amit a szívetek kíván a Pillanatban.
Aztán ha mélyre tudtál menni a Befogadás fázisában, akkor megtörténik az Elengedés is, egyfajta felszabadulásként, mert ha Igazán megélted a Jelen kínálta lehetőséget, akkor a Szerelemből már csak az Isteni jelenlét marad, hiszen levált minden Salak a szívetekről, amit eddig a szerelem eksztázisának Hittetek, pedig csak szenvedtetek ettől.
De ezután már nincs több illúzió és szenvedés, amikor átéled az univerzum mozdulatait a kezeid Érintésében, amikor átéled a Mindenség Teljességét a Szívedben, amikor a Létezés beszélni kezd rajtad keresztül, és amikor a szerelmed lobogása kinyit egy szívet, és összeköti Őt az Isteni Forrásával.

Gabryel

nevtelen.png