Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


~

Az Otthon Belül van

Lelkünk egén mindig sütött a nap, és éreztük a hullámok fodrozódó játékát, ahogy körbe ölelnek minket, és feltöltenek lágy vibrálásukkal, pont úgy, ahogyan a Szeretet sugárzik reánk szüntelenül a Forrásból, hiszen ez soha nem szakadt meg, soha nem voltunk elválasztva Isteni Forrásunktól.
Találkoznunk kellett Önmagunkkal, mielőtt még a Szerelem elsodort volna minket, méghozzá olyan messzire, ahonnan már nem tudunk visszatalálni saját fényünk forrásához.
De a szerelmet nem erre találták ki, hogy egymás energiáiból táplálkozzunk, hanem hogy saját fényünk tudatában és megélése által adjunk a másiknak, amely így soha nem fog elfogyni, hiszen Önmagad forrása mindig rendelkezésedre áll, viszont ha a másik által akarsz feltöltődni, az soha nem lehet Teljes, hiszen az nem a Te erőd, az nem a Te energiád, és így az életed sem lehet a sajátodé, hanem csak kölcsönvetted attól, aki éppen melletted van, de ha egyedül maradsz, akkor újra a sivatag vár rád, mert még nem találtad meg a saját Oázisodat.
Messzire kerültem Égi bölcsőmtől, nagyon messzire elhívott egy küldetés, hogy fedezzek fel más világokat, és ezzel tudom hogy mindenki együtt tud érezni, hiszen ezt mindenki bevállalta. De a kihívások és szenvedések közepette kénytelen voltam felfedezni saját forrásomat, amely valóban soha nem szakad meg a Teremtővel, csak a Lelkembe kellett néznem, és máris otthon éreztem magam, és mindegy hol voltam, én Otthon voltam.
Mert az Otthon nem kinn van, hanem Belül, a szíved közepén, ahol a Forrás közvetlenül szól hozzád, és minden titkot megsúg, amire szükséged van, mindent megad számodra, amivel a Földön is otthon érezheted magad.
Keress amíg nem találsz el ide, kutass amíg érzed a fájó ürességet, mert Telítődni csak egy valamivel lehet igazán, azzal ami Örök, ami folyamatosan táplál és kinyújtja kezeit érted ha hívod, és ez a Szeretet. Csináld erősebben kicsit, Érezz olyan intenzíven, amikor már a legnagyobb falak is porrá hamvadnak, amikor a Lelkedet már semmi nem tudja visszarántani a sárba, mert amikor Hív a Hang, akkor csak mész megalkuvás nélkül, hiszen a Teremtő szólított magához, és azt akarja hogy Eggyé válj Vele.
Ha Boldog vagy minden Ok nélkül, akkor jól csináltad, akkor már Benned él Isten, és éli legszebb álmait rajtad keresztül.
Ez egy ilyen fürdőzés volt a vágyak tengerében, ahol szüntelenül Isteni oltalomban volt részünk, hiszen itt már nem voltam egyedül, mert rám talált a Lelkem másik fele, aki Önmagát hozta el nekem, és ezáltal a Szerelmét ajándékba, de csak mert ehhez volt kedve, a saját öröméből kicsattanva. A Boldogság így jár kézen fogva a Szerelemmel, hiszen erősítik egymást folyamatosan, ahogy a Saját örömöd táplálja a párosotok emelkedettségét, úgy a Szerelmetek is hozzáad a saját Teljességetekhez.

Gabryel

~

nevtelen.png