Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                                     Lélekből jövő motiváció

Az igazi motiváció lélekből születik és független minden külső dologtól. Nincs nagyobb erő mint a lelkesedés az iránt, amiért igaz hittel, lelked minden rezdülésével és a legnagyobb alázattal tudsz küzdeni, amikor minden reggel boldogan kelsz fel, mert szereted mindazt amit csinálsz.
Amikor a lelkesedés ott lakozik a szívedben, olyan erő birtokába kerülsz, hogy bármely mások számára nehéznek tűnő dolog is könnyűnek tűnik, mert ez táplál és visz előre.
Minden fiatalnak segíteni kell, hogy megtalálja ki ő valójában és mire van képessége, mi az amire vágyik és amiért lelkesedéssel tud küzdeni. Mert csak a lélekből fakadó vágyak megélése hozhatja el nekünk a boldogságot. Ha szeretet és lelkesedés van a szívedben, akkor nincs szükséged pótszerekre és pótcselekvésekre.
Hiszem hogy csak az hoz igazi sikereket és az tölt el elégedettséggel, amiért szíved legnagyobb lelkesedésével tudsz küzdeni, és a lelked is csak akkor lesz elégedett, ha benne van minden cselekedetedben a szeretetet és a rajongás mindazon dolgokért, amivel éppen foglalkozol.

Henriel

blog.png