Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lélekből élni és szeretni

Neked csak a magad dolgával kell foglalkoznod, hiszen amúgy is csak ahhoz van jogod és felelősséged, és ilyenkor nem akarod megváltoztatni a másikat, hanem csak Önmagadon belül keresed a válaszokat, hiszen azok Ott Vannak.
Ne akarj semmilyen lenni, hiszen a Mindenségnek pontosan így kellesz, ilyen természettel és ebben a csomagolásban. Amikor először elfogadod Önmagadat, és annak minden aspektusát, legyen az néha nagyon fekete, vagy pompázóan fehér, akkor jössz rá, hogy mindegy mit csinálsz igazából, mert a Lelkeden senki sem tud változtatni, az Isteni tudatosságodat nem érintheti semmi, ami a forma világából származik.
Ne a párod döntse el, hogy hol végződjenek a határaid, és Te se akard vonalzóval kimérni a saját takaród hosszát, hogy mennyit Engedsz meg magadnak, hogy vajon hol van az a pont, amikor még a jövőd előre kiszámítható, és biztonságosnak Látszik. Hiszen erre hiába apellálsz, a Létezés nem előre tervezhető, csak megÉlhető, az Itt és Mostban.
Csak add át magad a Lelked határtalan áramlásának, amely kézen fogva vezet téged, és dönti le a korlátaidat sorra, hogy végre megélhesd Isteni természetedet. Köszönd meg a másiknak ha veled tart ezen az úton, vagy hálatelt szívvel búcsúzzatok el egymástól, és engedjétek magatokat tovább szárnyalni, hiszen ezért vagyunk Itt. Ne félj belevágni ebbe a kalandba, főleg ha eddig csak pórázon tartottad magad, mert akkor el kell indulnod sürgősen a szíved irányába, hiszen nincs idő várni a másik válaszára, nincs idő tovább őrizgetni szíved vágyait, mert végül minden vonat elsuhan az orrod előtt.
Minden Pillanatban eljön a lehetőség, hogy Önmagad légy, hogy lépj végre egy Igazi Lépést, amely a szívedhez visz közelebb.
Ha szerelemre vágyik a lelked, akkor csak éld meg ezt az Érzést, hogy miért kell ez neked, hogy Te ettől tényleg több leszel? Ettől megoldódnak a lelki problémáid?
Az igazság az, hogy nem oldódik meg ettől semmi, és több sem leszel, mint amilyen már Most is vagy. De ha ezekkel tisztában vagy, és még ezek után is őszintén repes a szíved egy lángoló szerelem után, akkor az tényleg a szíved vágya, és elfogod érni Őt.
Mert ekkor már nem menekülsz önmagad elől, és nem is vársz el semmit a másiktól, hanem csak Létezni szeretnél vele, egy légtérben és szívtérben akarsz eggyé olvadni vele, ahol megszűnik minden gátlás és tabu, és csak az Isteni forrás folyik az ereitekben. Amikor nem ítéled meg egyetlen cselekedetét sem, hiszen látod eredendő tökéletességét, mint Isten egy remekművét. És nem azért akartok szabadok lenni, mert féltek a ragaszkodástól vagy a Szerelem őszinte elköteleződésétől, hanem mert Lelketeknek Szabad Ég kell a repüléshez, és erre Együtt is képesek vagytok, sőt, csak ekkor nyílnak ki igazán az Univerzum végtelen lehetőségeinek Kapui.

Gabryel

nevtelen.png