Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Feltöltődni az Otthon csendjében

Otthonod csendjét és melegét semmi nem tudja pótolni, sem a külvilági sikereid zajos harsogása, sem a közvetlen környezeted nyüzsgése. Mert a Lelkednek szüksége van az egyedüllétben eltöltött időszakaira, amikor igazán feltöltődhetsz, és csak saját magadra figyelsz és a valódi vágyaidra.
Ilyenkor bármilyen tevékenység megteszi, a lényeg hogy rólad szóljon, mert amikor úgy igazán törődsz a Lelkeddel, hirtelen minden nyomás és feszültség enyhülni kezd benned, hiszen itt már nincsenek elvárások és magadra erőltetett cselekedetek, hanem egyszerűen csak örömödet leled az életedben, mert azt csinálhatod amire születtél, és amiben Igazán Önmagad lehetsz megalkuvás nélkül.
Ha van párod, akkor vele együtt még inkább elmélyítheted otthonod csendjét és békéjét, mert az egymást kiegészítő férfi és női energiák hamar megtalálhatják az egységet egymással, ahogy a férfi stabilitása és szilárdsága elvegyül a nő lágyságával és meleg érzéseivel, és így kialakul egy egyensúlyi állapot harmóniája, amelyben tökéletesen ki tudtok kapcsolni egy időre, és feltöltődhettek a nyugalom és béke végtelen erejével.
Érdemes minden napot így kezdeni, ebből a belső csendből és feltöltöttségből, mert ez elegendő energiát és motivációt fog adni a nap további részére. A fordított helyzet viszont nem működik, vagyis amikor a külvilág által próbálod a belsődet feltölteni, hiszen akárhogy hajtod magadat és teljesíted túl a világi ambícióidat belső elégedettséget remélve, inkább csak távolodni fogsz Lelked nyugalmától és békéjétől.
De ha maximálisan kielégítő volt az otthonod csendjében és intim légkörében való feltöltődésed, akkor ez a külvilági teljesítményeden is meg fog látszódni, hiszen amennyit a belsőnkkel foglalkozunk, pontosan olyan mértékben fognak sikerülni a világi kihívásaink is, mert egyszerűen minden egyensúlyra és harmóniára törekszik az Univerzumban, ahogyan az Életed is.

Gabryel

12081024_197347807321839_413480158_n.jpg