Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy Küldetésnek élni

Csak találd meg azt, ami éltet és inspirál, és ne ereszd el semmi pénzért. Mindenkinek a Lelkében van egy Küldetés amire született, és ami arra vár hogy kibonthassák, vagy valaki és valami előcsalogassa belőled.
A Sorsodra való ráismerés mindig heves szenvedéllyel és érzésekkel jár, mert ezek az előjelei annak hogy jó úton jársz, és így tudsz különbséget tenni a nem neked való tevékenységek sokaságában. Ezt a szenvedélyt kell mindig meglovagolnod, és hagyni hogy az út megnyíljon előtted, amelyet csak te tudsz végigjárni, hiszen senki sem élhet helyetted. A jó érzések boldoggá és harmonikussá tesznek, a boldogság pedig bőséget vonz magához, illetve elkezded szeretni önmagad, és ennél nincs fontosabb.
A megosztás és adakozás már azáltal is megtörténik, hogy a boldogságod kisugárzik mindenki felé, aki veled kapcsolatba kerül, illetve az ilyen lélekörömmel létrehozott alkotások Isteni fényt sugároznak magukból, hiszen Isteni inspirációra készültek. Csak csináld amíg ez az öröm tart, és hagyd abba ha már csak megfelelésből csinálod, vagy bármely más egoista célból és megfontolásból.
Lesznek olyanok akiknek ez nem fog tetszeni, hogy ilyen tűzzel lobogsz, hiszen saját elnyomott és elfojtott vágyaikra emlékezteted őket. Te csak menj tovább a megkezdett úton és a választott sorsodban, mert senkinek sincs joga letéríteni erről, illetve csak rajtad múlik, hogy hagyod-e magad eltévelyedni. Senkinek sem kell magyarázkodni a céljaidért, mert csak te rád tartoznak.

Gabryel

21557810_2015408965358290_5324460018513346294_n.jpg