Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ég és Föld összeér benned

Égi gyökereid mutatják az utat a Földi gyökereid felé, és nem fordítva, mert hiába találsz otthonra a külvilágban valaki vagy valami mellett, attól még a Lelked otthontalan és boldogtalan lehet, mert nem tudsz kapcsolódni azokhoz az értékekhez és emberekhez, akik körülvesznek téged.
Égi gyökereid azt jelenti, hogy a Lelked Otthon érzi magát és a saját természete szerint él és tapasztal, ekkor valódi nyugalom árad szét benned, amelyet semmi és senki nem tud lerombolni. Ilyenkor a saját sorsodat éled ami a Lelkedben meg van írva, és minden lépésedet bizonyosság érzés követi, hiszen tudod hogy nem lehetsz más, mint Aki Vagy. Lelked összeköt az Isteni Forrással, amelyből te is lettél, és ezen a csatornán keresztül minden válasz megérkezik életed kérdéseire a megfelelő időben, és erre maximálisan rá is hagyatkozol, ahogyan ez az írásom is így születik, illetve a következő mondatok.
Földi gyökereid jelenti azt az aspektust, amikor beleágyazod magad a bolygó életébe, szülőket és ősi értékeket keresel, amelyekkel azonosíthatod magad, de ez persze nem garancia semmire, főleg arra nem hogy a Lelked is szárnyakat fog bontani. Ha nem használod a Lelkedet, akkor külső hatásokra cselekszel, és arra mész amerre erősebb szél fúj, esetleg egy közösség vagy hitrendszer ragad magával, és ha szerencséd van, akkor Lelked is otthonra lelhet. De sajnos a világ tele van hamis vallásokkal és hitrendszerekkel, és ha egy ilyenbe futsz bele, akkor Lelked egyre kisebb és boldogtalanabb lesz, mert nem tud saját természete szerint élni, vagyis szabad lenni, önmaga lenni, és a legmagasabb rendű vágyait elérni.
Mindenki leszületik valahová, de nem biztos hogy a Lélektársaihoz és a saját természetes közegébe, ezen persze nem kell aggódni, mert néha ezekre az ellentétekre és konfrontációkra van szükség ahhoz, hogy végül megtaláld a Saját sorsodat és Lelkedet. Amint képes vagy az önálló döntésre, kezd el keresni Lelki és Égi gyökereidet, és azok alapján alakítsd ki a Földi gyökereidet és szokásaidat, mert nem a szokásokkal van a baj, hanem ha idegenek tőled és egyszerűen nem rólad szólnak.
Normális esetben a Sorrend az lenne, hogy először is megtaláljuk Égi gyökereinket és Lelkünk magját, aztán pedig kialakítjuk ezek Földi mását a külvilágban, az immár Saját Lelkünk döntéseit követve. Persze ha a sorsod már igen fiatalon és Okkal szerencsésen olyan helyre vet, ahol igaz barátokra és önmegvalósító körülményekre lelsz, akkor már csak fel kell ismerned ezt, és elfogadnod hogy jobb sorsod nem is lehetne.

Gabryel

a36131e73e415190b37ceafc6296cf02.jpg