Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bízz a Lelkedben, mert ő tudja mire van szükséged

Csak egy bizonyosság van, ami Te Benned van, amit Te érzel, mert csak az lehet valódi, csak az emelhet téged az Égig.
Lehet dolgozni a kapcsolatotokon, hogy minél nagyobb harmóniát teremtsetek egymás közt, és hogy mindenki azt érezze, mindent beleadtatok a kapcsolódásba, és ez valóban fontos része is az együttlétnek, hogy a szándék meglegyen a másik őszinte törődésére, és ez tettekben is megnyilvánuljon. De ez még mindig nem elég ahhoz, hogy az Érzéseid változzanak, mert ez nem a tetteidtől függ, és a szándékod sem ér itt már sokat.
Mert ami a Lelkedben van, az az Ismeretlenből jön, vagyis inkább a Forrásból, de te azt nem ismerheted, csak átélheted a Pillanatban ha nyitott vagy rá, és befogadó. És neked ezeket az impulzusokat kell követned, és tettekre váltanod, tehát nem az állandóan másoknak megfelelni akaró egódat, mert úgy csak minta feleség vagy férj lehetsz, de boldog biztosan nem. Ilyenkor szoktál nagyon igyekezni hogy megfelelj az elvárásoknak, és valamilyen látszatot fenn tarts, amire azt gondolod hogy az tiszteletre méltó és dicséretes, csak közben Szíved is van, és nem hagyhatod magára a nagy igyekezetedben, hamis és értelmetlen ideálokat követve.
Mert a szív úgyse hagyja abba a jelzéseket, és ne is akard elnyomni őket, mert úgysem győzhetsz olyan dolog felett, ami sokkal nagyobb az egódnál és a világ összes kincsénél. Amikor viszont már a tetteid követni kezdik a Lelked sugallatait, az Életed is követni fogja a Forrás örök Rendjét, és ez a Fénybe fog vezetni téged megállíthatatlanul.
Légy bizonyos Magadban, amit te érzel, és nem amit a másik, hiszen a Szerelmet is elsősorban a Te bensőd érzi és éli át, ha vele vagy akkor is. És a legszebb dolog, ha ezt még kifejezésre is tudod adni neki késlekedés nélkül, mielőtt még az egód jönne az értelmetlen kérdéseivel és aggályaival. Ekkor válhatsz igazán Önmagaddá, és hiteles Szeretővé, aki csak Szeret szüntelenül és nem érdekli a holnap, vagy a tegnap halott képei, hiszen a múlt mindent kalitkába zár, viszont a Szerelem csak a Jelenpillanatban Élő és Valódi.

Gabryel

nevtelen.png