Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Egyetlen helyes út

A lényed soha nem ütközik falba, a Lelkedet soha nem korlátozza semmi, csak az egód akar mindig falnak menni és problémákat kreálni, mert szüksége van táplálékra és energiára, amit tőled nyer, és ha megadod neki ezeket az aggódásod és üldözésmániád által, akkor valóban benne is találhatod magadat a gondolataid által teremtett szituációkban.
A legtöbb kellemetlen átélésednek és tapasztalásodnak ez a gyökere, és nem azért történnek ezek, mert valóban büntetne bárki is, hiszen a Valóság az, hogy nem léteznek ellenségek, ahogy problémák sem, csak Mi tesszük őket azzá a gondolatainkkal, és azzal hogy az egót hagyjuk a fejünkre nőni, és átengedjük neki az irányítást.
De miért kellene hagynod hogy az olyan entitások, mint a saját vagy mások egója irányítsák az életed, amikor át is vehetnéd tőlük a stafétabotot, azzal hogy a Lelkedre hallgatsz minden Pillanatban, és azt teszed amit a Szíved helyesnek Érez. Senki nem ismeri az Utad, hiszen az csak hozzád tartozik, ezért csak te tudod beteljesíteni és végig járni, hogy az Boldogságot és Bőséget hozzon.
Ne erőlködj azon, hogy bárkit is meggyőzz az utad helyességéről és hasznáról, mert csak pazarolnád az idődet, hiszen ez az út lehet hogy senkinek sem hasznos, lehet hogy felrúgja a normákat, lehet hogy szembe megy a régi hagyományokkal, és ha ezeket mércéknek tekinted, hamar egyedül találhatod magadat, és azt hiheted hogy baj van veled. Pedig minden a legnagyobb rendben van Veled, mert a Saját egyedi utad a Helyes út, ha az egész világ ellenzi, még akkor is, tehát csak csinálnod kell, és akkor az Isteni is ott lesz benne mindig, és mágnesként fogod vonzani amire szükséged van.
A párod egy éles tükör lehet, aki próbák elé állíthat, hogy mennyire erős a Hited a saját utadban, mert bár lehet hogy párosan vagytok, és az energiáitok is egybefonódtak kellőképpen, de Te attól még megmaradsz annak Aki Vagy, hiszen bármit is kapsz a Szerelmedtől, akár világi vagy Égi ajándékokat, attól ez rajtad nem fog érdemben változtatni, hiszen a Lelket nem lehet megvenni vagy megváltoztatni semmivel, se földi kincsekkel, se égi bűvészmutatványokkal és varázsigékkel.
Igényt tarthatsz Valódi Önmagadra mindig, akkor is ha a Föld roskad a lábad alatt, akkor is ha mindenki egójából gyűlöletet váltasz ki, és akkor is ha már mindenki lemondott arról, hogy Önmaga legyen, mert ez a Szabad Választás mindenkinek jár.

Gabryel

nevtelen.png