Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                                 Az Ártatlanság bölcsessége

A lelki ártatlanság sosem tudatlanságot jelent, hanem a lélek fejlettségét. Amikor a lelket áthatja Isten fénye, gyémántként ragyog tisztasága és árad belőle a szeretet, akkor az ártatlanság Isteni bölcsességből ered, és nem a naiv tudatlanságot hordozza magában. Amikor a szellemi tartalom tiszta lélekkel, és az ebből fakadó ártatlansággal párosul, az a lélek egy magasabb szeretet szinten és minőségben él itt a földön.
Minél inkább hordozza lelkében valaki az Isteni bölcsességet és szeretetet, lelke annál ártatlanabb, és annál inkább képes őszinte bizalommal megélni minden Pillanatot és szituációt, mert tiszta lelkén keresztül látja a világot és az embereket. Ha a lélek fejlett, már megtudja őrizni tisztaságát és ártatlanságát minden helyzetben, mert tettében az Isteni bölcsességet követi, és ezt a tisztaságot és ártatlan szeretetet képviseli akkor is, amikor látja a világban a sötétséget.
A tiszta lélek és bölcs szellem nem vágyik alacsony rezgésű minőségekre, méltatlan kapcsolatokra itt a földön, hanem Isteni minőségben, békével és szeretettel a szívében éli az életét és a kapcsolatait.

Henriel

blog.png