Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Amit keresel, az ott van Benned

Az igazi csatákat mindig belül kell megvívnunk, mert a tükör soha nem fog visszaütni, a másik csak eszköz hogy önmagunkat bánthassuk, és ráeszméljünk arra, hogy igazából magunkkal nem vagyunk kibékülve. Aztán ott vannak az ítéleteink, amelyek lehet csak egy személyre irányulnak, de az ego általában nem áll meg itt, hanem mindent felcímkéz önmaga körül, minden egyes fűszálat és emberi megnyilvánulást, és utána csodálkozik, ha őt is ugyanúgy megítélik, néha a semmiért, de hát a karma már csak így működik.
Nézz belülre, és lépj túl önmagadon, hogy önmagaddá válhass, de sohase mássá. Mert hiába vívod meg sikeresen a lelki csatáidat, és erőltetsz magadra ítéletmentességet és feltétel nélküli elfogadást, ha azokat nem önszántadból teszed, hanem a külvilág noszogatására, mert így a változás felszínes és ideiglenes lesz, hiszen nem a Lelkedből jött.
Csak nézd meg hogy ők is keresik önmagukat, mert ez mindenki kötelessége, így tanácsot is csak addig tudnak adni, amíg az utatok párhuzamosan fut egy ideig, aztán eljön egy pont, amikor mindenki egyedül marad, hogy beléphessen Önmaga teljességébe, és felismerje valódi képességeit és céljait.
Néha ott siklik ki életünk vonata, hogy amikor végre belekóstolnánk önvalónk ízébe, és ettől hirtelen szárnyakat kapnánk minden szinten, akkor a társadalom gyorsan eltántorítana ettől, mert pontosan tudják a világunk vezetői is, hogy mire képes egy szabad és önmagára talált ember. Bármire, és megtenni sem lehet vele olyat, amit ő nem akar. Aki bátor saját Isteni sorsát élni, az kívül-belül szabaddá válik, és mivel minden irányból támogató energiák áramolnak felé, otthon érzi magát a saját életében, bárhová is vezessen az útja.
Kapd el a Lelked fonalát, és soha ne válts más irányba. Csak tedd azt, amitől valóban szenvedély ébred a szívedben, és ha ez bárkinek is nem tetszik, akkor azokkal nincsen közös utatok, mert hogy senkinek sincs joga eldönteni, hogy neked mi a jó, főleg hogy senki sem ismerheti igaz önvalódat, mert ez a feladat mindig Rád vár.
Az ember az önmagává válástól fél a legjobban, mert problémát kreált magának ebből, és így alakult ki egy olyan önromboló kollektív hitrendszeri minta, amit minden ember meg is kap a születésétől fogva, hogy bármi lehetsz, csak épp önmagad nem, mert a végén még boldog leszel, és akkor nem lehet többé irányítani. De a lelkedet mindez nem gátolja, hanem folyamatosan súgja a válaszokat és az igazi célokat, amelyek kirángathatnak bármilyen hamis hitrendszerből és életből.
Amit mások életében keresel kincset, az ott lesz a Saját Életedben, a saját Sorsodban és Lelkedben, és erről soha nem mondhatsz le.

Gabryel

olympic-torch-lighting-ceremony-london-2012-2.jpg