Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Léleknek nincs lehetetlen

Ha nem lenne Lelked, vagy egy olyan én részed, amely az Isteniből fogant meg, és amely Most is onnan szól hozzád, akkor meg sem próbálnád soha a Lehetetlent, és soha nem akarnál többet az élettől, mint amit elvár tőled a világ.
De már tudjuk hogy a Lélek nagysága ott vibrál mindenkiben, és ezért tudunk néha megalkuvást nem tűrő bátorságot gyűjteni a semmiből, hogy megtegyünk olyan dolgokat, amik nem valószerűek, vagy amiket senki és semmi nem támogat. Ugyanis a Léleknek nincsen szüksége ezekre, hogy a külvilágból merítsen véleményeket és bátorságot, hiszen a Lelked Önmagában a fény és a Szeretet forrása, és felold-megold mindent, amiket eddig csak az álmaidban remélhettél.
Bátran keltsd életre a Szívedben élő csodákat, és soha ne fogadj el kevesebbet, mint amivel a Lelked Valóban elégedett lehet, hiszen ezért vagy itt a Földön, hogy beteljesítsd Lelked álmait, és a gondolat gyorsaságával tudj Teremteni Boldogságot és mindent mást, amire szükséged lehet ebben az életben, hiszen egy 5. dimenziós térben ez már így történik, nincsen idő korlát a vágyaid és a manifesztáció között, és Pillanatok alatt benne találod magad a saját gondolataid és álmaid manifesztációjában, legyen az akár a Pokol vagy Mennyország, és ezért fontos Tisztán látni és érezni, hogy a céljaink valóban a Teremtő szándékát tükrözik-e, mert a jelenlegi energiákban is már hamar szenvedésbe fordulhat át minden gondolat szikra.
Tehát jól gondold meg mit szeretnél, hogy a másik feledre vágysz-e valóban, és hogy neked azért mit kell meg tenned és megélned, hogy eljuss ebbe az állapotba, amikor is készen állsz befogadni Isten szerelmét a Lelkedbe és Testedbe, és készen állsz felhagyni a képmutató élettel, és mindig az Igazságot választod, Lelked megalkuvást nem tűrő Tisztaságával és erejével.

Gabryel

nevtelen.png