Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Lélek soha nem alkudozik

Hagyd abba az alkudozást a sorssal és a másikkal, mert csak te fogod meginni ennek a levét, ahogy próbálsz illúzió békét és harmóniát teremteni kettőtök közt, miközben elnyomod Lelked igazságát és hangját. Mert ha a Lelked hangjáról és Isteni Sorsod Útjáról van szó, akkor pici alkudozás is soknak számít.
Ne a kényelmes Életet válaszd, hanem azt amitől felpezsdülsz, és ne akarj semmilyen harmóniát teremteni a Lelked nélkül, mert az csak illúzió lesz, amit egy gyenge fuvallat is lerombolhat egy Pillanat alatt, és a látszólagos béke viharba csaphat át egyből. Igazából innen ismered fel hogy illúzió harmóniát teremtettél, hogy nem tart ki sokáig, legyen akár egy óra vagy perc, és a dinamit robbanni fog, amiket évezredek óta elnyomtál magadban, és ez elől senki nem menekülhet, hiszen a tudatalatti a legmélyebb gyökereidről mesél, amilyen dolgokat valaha is megéltél. És ezen idővel könnyíthetsz, azzal hogy a Lelked Igazságát követed, és nem nyomsz el semmit, főleg nem a Szíved lázadását.
Ha a harmóniád valóban Igazi, és a Tapasztalások útján megérlelt bölcsesség, akkor azt semmi nem tudja megtörni, sem a párod, sem a külvilág, innen ismered fel hogy Igazi, és már a Tiéd. Dolgozz rajta amíg a Tiéd nem lesz, mert a harmónia és béke Önmagad Számára fontos, és nem a másikért teszed. Ha már neked megvan, akkor adhatsz belőle másoknak is, de csak akkor és nem előbb, hiszen ami Nincs, azt nem tudod megosztani.
Ne a szavakra és gondolatokra figyelj, amikor a feszültség felüti fejét a pároddal, hanem a Lelkedre fókuszálj ego nélkül, és az jelezni fogja mit kell tenned. És ha ő Balra akar menni, akkor Balra mész megalkuvás nélkül, hiába hogy a másik jobbra vonszolna, vagy hogy nem ért veled egyet. Mindenkinek magánügye hogy mit szeretne, és milyen irányban akar haladni, és ezt tiszteletben is kell tartania mindkét félnek, anélkül hogy megkérdőjeleznétek a másik létét, vagy bármilyen döntését. A manipuláció és meggyőzés ilyenkor nem segít, csak még inkább szítja a rejtett vagy nyílt feszültségeket, tehát azt jobb végleg befejezni, mert csak leamortizál mindkettőtöket.
Igazából elérhetitek ezt, hogy harmóniában éljetek, ha már mindketten felszabadultatok a hitrendszerek és elvárások kényszerzubbonyából. A Szerelemhez szárnyak kellenek és Szív, hogy együtt magasra emelkedjetek, és túlszárnyaljatok minden akadályt, meg sem állva a Forrásig.

Gabryel

nevtelen.png