Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Lélek csak a legrövidebb utat ismeri a Boldogsághoz

Fel kell emelned az anyagot arra szintre, ahol értelmet nyer a mibenléte, és nem csak a biztonságot nyújtó fedelet keresed általa, hanem lelked és szellemed is megtelik élettel és csodákkal.
Az anyagot a lelkeddel tudod megszentelni, vagyis olyan lelki töltetet adsz a fizikai tárgyaidnak, amelyek belsőleg is építenek és feltöltenek, és nem csak a praktikusság és a szemed gyönyörködtetése a célja az anyagi eszközeidnek.
Gyökereid nem csak a Földet érintik és nyúlnak le mélyen Gaia Földanya szívéhez, hanem az Égben is vannak eltörölhetetlen gyökereid és Otthonod, mint a Lelked és Szellemed örökkévalósága. Bármilyen energiát le tudsz hozni a csillagokból, amelyek segítenek eligazodni bármilyen helyzetben.
Célod és jelenlegi helyzeted között csak az egód jelenti a távolságot, mert házat akarsz építeni a fájdalmaidnak, és csak a szemednek akarsz hinni, amely ráadásul csak egy gyenge illúziót láthat abból, amit a végtelen univerzumból fel tud fogni és meg tud tapasztalni, és ekképp az érzéseid is csak becsapnak általában, amelyek magukba szívják az emberek összes kollektív szenvedését, és azt kezded hinni hogy ezek a tieid. A Lelked viszont pontosan érzi amit Kell, és ami fölösleges az úgy mond Nincs számára, mert a Lélek csak az egyenes és legrövidebb utat ismeri a Célhoz, vagyis a Szeretethez csak a Szereteten keresztül vezet az út, az Igazsághoz pedig Csak az Igazságon keresztül juthatunk el, nincs más ösvény és megoldás.
A Szerelem is ilyen egyszerű lehet ha akarod. Hiába házasodsz és kötsz szerződést, vagy hiába címkézed fel a kapcsolatodat hangzatos ideológiákkal, mert ezek csak külső formalitások és szavak, amelyek csak az elmédnek fontosak, a Szerelem viszont mindig Belül dől el, hogy ott milyen döntéseket hozol, és főleg hogy ráérzel-e arra, hogy mit Érzel a másik létező iránt. Mert hogy érzéseket és szerelmet semmivel nem lehet generálni, tehát vagy Van, vagy Nincs valódi kapcsolódás köztetek. Nevezheted Sorsnak vagy Istennek, nem számít, a lényeg hogy lásd meg ami Van, és azt is ami Nincs, és cselekedj eszerint. A régi hagyományokból és szokásokból is csak azt tartsd meg, ami előre visz, és nem a múltba, hiszen Te a Jelen vagy, amely mindig Új és változik, és csak ez hozhat emelkedést.
Hagyd meg mindenki szuverenitását, és hagyd úgy élni, ahogyan csak szeretne, mert ez is a Szeretetnek egy makulátlanul tiszta kifejeződése. Élhetünk és gondolkodhatunk különbözően, és mégis közös Egységet alkothatunk minden létezővel, határok és ítélkezések nélkül, és ez Így van jól. Mindenki Isteni életet élhet, egymást kölcsönösen felemelve.

Gabryel

nevtelen.png