Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A hegynek fölfelé ritkul a levegő, de Lelked mégis egyre Boldogabb

Lelkedet követni üdvös út, de nem könnyebb, mint szembe nézni legnagyobb félelmeiddel és kihívásaiddal, hiszen ez már hegymenet a csúcsra, és nem könnyed lefelé csúszás a sötétségedbe.
Hiszen feladni könnyű, egyszerűen nem csinálod és kész, de ekkor már is süllyedni kezdtél, és rezgésed is folyamatosan csökken minden elszalasztott Pillanattal és lehetőséggel. Valahol egyszer aztán megállsz a lejtőn, mert előbb – utóbb mindenki megáll a saját pokla legalján, és kezdhet mindent elölről, amíg nem sikerül Igent mondania az emelkedésre és fejlődésre. És előbb – utóbb mindenkinek sikerül az emelkedés is, mert a végtelenségig nem lehet próbálkozni, hiszen el fog jönni egy olyan Pillanat és állapot, amikor már teljesen spontán, szinte magától megtörténik a rezgésed emelkedése, hiszen minden Pillanat efelé vezet minket, és nem lehet örökké visszatartani a növekedést, egyszerűen megtörténik.
Nem hiszem, hogy meg kellene várnod ezt, amíg az élet noszogat fel az Álmaid hegyének csúcsára, hanem a legrövidebb úton is haladhatnál fölfelé. Ehhez persze a Lelkedet kell követned, mert ő nem fogja az idődet és életedet mellékvágányon vesztegelni, hanem csak a legfontosabb kihívásokat és tévutakat teszi eléd, amelyek elengedhetetlen lépcsőfokok a további emelkedésedhez.
Nem könnyű a Lélek Útja, ezzel ellentétben a vereséghez már hozzászoktál, szinte rutinból megy, elég ha semmit sem csinálsz, és mindenki lehagy, főleg az Élet. Felelősséget sem kell vállalnod semmiért, legalább is azt hiszed hogy nem, és rá fogod a körülményekre a süllyedésed, és a kihívásaidra ráragasztod a ”lehetetlenség” matricát, amely kiváló Önhipnózis, és még örülsz is magadnak hogy mennyire igazad lett, amikor önpusztító hited megvalósul. Pedig a Felelősség üdvös terhe mindig a Tiéd, bármilyen döntést is hozol, és ha ezt magadra vállalod, akkor Szabad lehetsz, mert már tudod hogy minden Belőled ered, és ekképp bármin tudsz változtatni, és bármit elérhetsz. A Lélek nem ismeri a lehetetlen szót, csak a megvalósulás katarzisát.
A Lélek útja nem rózsaszín csempével van kirakva, hanem minden képességedet és Hitedet megpróbáló kihívással, amelyek Igazán emelni fognak téged, és Igaz Embert faragnak belőled. Azért ilyen nagyok a kihívások, hogy Stabil és Örök értékeket hozzanak ki belőled, amelyeket nem lehet elvenni tőled semmilyen módon, hiszen a Részeddé váltak. Nem elég csak szavakkal ígérgetni, hanem itt mindent fel kell ajánlani magadból a kihívásaid oltárán, testet, lelket és szellemet egyaránt, mert amit kihagysz a folyamatból, pontosan oda fogsz visszazuhanni mindig törvényszerűen.
Vagy a Teljes Lényeddel képviseled Lelked Igazságát, és akkor az Úgy Lesz, máskülönben egy hajszálrepedés is elég hajód elsüllyedéséhez.

Gabryel

nevtelen.png