Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                                Tested szeretete és tisztelete

A szeretetet először önmagaddal kell kezdeni. Nem lehet csak a lelkedet ápolni, hanem tested szeretete is nagyon fontos, hogy elérd az egyensúlyt.
Hagyd hogy tested határtalan intelligenciája megmutatkozzon, hiszen a test képes meggyógyítani önmagát, ha mélységes tisztelettel és szeretettel ápolod őt. Az alacsony rezgésű ételek mint pl. a hús, tartósítószerek, cukor stb. testedet alacsony rezgésen tartják, és ezáltal megbetegítenek. Minél tisztább és magasabb rezgésű ételekkel (friss gyümölcsök és zöldségek) ajándékozod meg a testedet nap mint nap, úgy fog meggyógyulni a gondoskodásod által, mert kitisztul a felhalmozott méreganyagoktól, és helyre áll az egyensúly.
Tested tisztasága lelkedre és szellemedre is hatással van, ahogy megnő az energiaszinted, és nagyon kevés alvásra lesz szükséged, hiszen lelked forrásából is táplálkozol immár.
Minden táplál amiben fény és tisztaság van, amivel a természet megajándékozta az emberiséget. Táplálkozásod és ahogyan a testeddel bánsz, mindig megmutatja hol tartasz lélekben, és mennyire tiszteled önmagadat.
Ha rátalálsz igaz önvalódra, akkor a táplálkozásod is letisztul automatikusan, és nem Leszel rabja olyan ételeknek és élvezeti cikkeknek, amelyek rombolnának Minden nap. Táplálkozásod soha ne pótcselekvés legyen, hanem lelked és tested tisztelete vezéreljen, mert ahogy bánsz a testeddel, ő is úgy fog bánni veled.

Henriel


blog.png