Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Senki nem fog Igaz Emberré tenni, azzá neked kell válnod

A világ nem azért van hogy jobbá tegyen, mert azt neked kell meg tenned, egyedül te vagy képes Önmagadon túlnőni, és azzá lenni, amivé akarsz. Te csak egy Lehetőség vagy, egy kiaknázatlan kincsesbánya, de senki sem garantálja hogy sikerülni fog, hogy valaha is rátalálsz Önvalódra és a saját megvilágosodásodra, vagy hogy egyenes gerinccel megtudsz állni majd a vihar közepén is, amikor mindenki rajtad próbálja kiélni az egóját, és már a Föld is kettéhasad a talpad alatt, mert elege lett az emberből.
A Szerelem nem tesz jobb emberré, csak egy esély a változásra, hogy általa te majd jobbá teszed magad, ahogy látod párod szemében a Tükröt, amely megmutatja Igazi arcod, és azt hogy mit rejtegetsz a Teremtő elől. Mert hogy hiába bujkálsz Isten elől, a Szerelmesed elől már nem tudsz elrejtőzni, hiszen Szívetek Egyszerre dobban, és a Vágy, amely benned elindul csíraként, az a párodban fog végül virágot bontani, és ha ezt nem öntözted megfelelően, netán rossz magokat ültettél el a Lelkedben, akkor ez a virág elpusztul, akkor ez a szerelem elhervad. De mindig ott van az esély a Szabad Választásra, hiszen ez az Ember egyik legnagyobb kincse a Teremtőtől, hogy akár Isten-emberré is válhat ha úgy dönt, de ennek ellenkezőjét is választhatja, és üzemelhet robotként, megtagadva magától minden szépet és jót.
Te csak egy Esély vagy. Senki nem fog jóvá tenni vagy erkölcsössé, azzá neked kell válnod, minden Egyes döntéseddel és Önlegyőzéseddel, mert hogy semmi nem létezik a Mi akaratunkon kívül, és bármit is súgjanak az égi szférák neked, az utolsó halk szavak mindig ezek lesznek a Teremtőtől feléd; "Legyen meg a Te Akaratod"
Ha valaki bánt, te bántod magad. Ha valami fáj, te szeretnéd még hogy fájjon. De soha nem a másik bánt, vagy okoz fájdalmat, hanem Mindig saját magunk mérjük a legnagyobb ostorcsapásokat a hátunkra, mert hamisan értelmeztél egy szent írást vagy szónoklatot, ahelyett hogy mindegyiket eldobnád, és a Szívedre és Lelkedre hallgatnál.
Sok mindent lehet manipulálni, az elmét, az érzelmeidet, a gondolataidat, de a Lelkedet Nem. És ha a Lélek Szabad, és Ő irányít, te is Szabad Vagy, és az Életed a saját kezedbe kerül. De ne feledd, ez csak az első lépés, hiszen ahogy mondtam, te csak Egy Esély vagy a Boldogságra és Békére, de neked kell érte menned, és neked kell Azzá válnod, amivé akarsz.

Gabryel

nevtelen.png