Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                                          Lelkünk bírái előtt

Mindenki saját maga ítélője és bírósága, mert minden pillanatban felelősséggel tartozunk minden gondolatunkért, cselekedetünkért és szavainkért.
Hiszen bármi ami nem lélekből és tiszta szándékból születik, az összeomlik mint a homokvár. Csak a szeretet visz előre, és nem az egóból fakadó lázadás. Akiben igaz tudás és fény van, azoknak bölcsessége tisztább és ragyogóbb, mint bármely más ego által kreált gondolat, szó vagy tett.
Legyen a legnagyobb erényed a tiszta lelked, szándékod és bölcs tudásod, mert az a tudás, amely a szeretetből táplálkozik, csak az viszi előre az emberiséget.
A Bölcs ember kiáll önmagáért, csendben, jó modorral és intelligensen érvelve, de nem romboló és erőszakos lázadással, mert tudja hogy a lázadás csak lázadást szül, a háború háborút, viszont békét csak békével lehet teremteni úgy, hogy ha minden ember megtölti szívét szeretettel, és tisztelettel viszonyul embertársaihoz, más élőlényekhez és az egész világhoz.
Csak a szívünkből született saját tudásunk és gondolatunk áraszthat fényt, és csak ez lehet eredeti és tiszta, hiszen csak ez válik kinccsé az emberek szívében.

Henriel

blog.png