Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kis lépések vezetnek el az Álmaidhoz

Figyelj a részletekre, mert lehet hogy vannak nagy volumenű álmaid és terveid, de azokhoz kis lépések vezetnek el, és ezzel együtt te is megváltozol, hiszen összeszedettebb leszel, aki nem sajnálja az idejét és erejét az álmai megvalósításához, és kitartóan véghez visz minden Lélek inspirációt.
Más is történni fog még ezenkívül, például visszakerülsz a Jelenbe, hiszen azzal foglalatoskodsz mindig, amit Éppen megtudsz csinálni, amivel Éppen dolgod van, se többet se kevesebbet. Ekkor élvezed amit csinálsz, hiszen elégedett vagy azzal, ahol a Pillanatban tartasz, és tudod hogy az élet mindig megfogja adni a megfelelő választ és módszert, amivel meglépheted a soron következő lépcső fokot. Ez egy Belső döntésen múlik, hogy elindulsz-e ezen az örömteli úton.
A felületességet is elkerülheted így, mert nem akarsz átrohanni az életen, mintha az vezetne is bárhová, hanem megtalálod a Célt és az élet értelmét az apró részletekben és Pillanatokban is, amivel mélységet adsz magadnak, és beleágyazod magad a Létezésbe, gyökeret eresztesz önMAGadban, és nem egy bizonyos helyen vagy embernél, hanem saját Isteniségedben. Így aztán a nagyobb és magasztosabb álmaid is elérhetővé válnak, mert nem Velük foglalkozol, hanem az Itt és Mosttal, hiszen nincs más Létidő, csak az Örök JelenPillanat.
Nem kell kapkodni a párkereséssel sem, hiszen itt sincs cél, csak a boldogságod és a Lelked békessége. Teremts helyet magadban a másik számára, amolyan szerelmi fészket alakíts ki a lelkedben, ahol elfértek egymás mellett, és eközben semmiről sem kell lemondanotok, hiszen az Univerzum soha nem kérne ilyenre, hanem egyénenként és együtt is Beteljesedhettek.
Kezdd el élni a saját világodat, ahogyan vele is élnél majd, hiszen az Együttéléshez nem kell az életedet felforgatnod, hanem Ő csak társul hozzád a saját egyedi világával, hogy még emelkedettebbé tegyétek a közös Pillanatokat. Menj bele itt is a részletekbe, figyelj oda a táplálkozásodra, olyan helyekre járj ahol a lelked is örül, illetve olyan emberekkel kapcsolódj, akikkel Otthon érzed magad, vagyis találd meg a szellemi és lelki társaidat, mert ettől is függ az, hogy milyen társat fogsz bevonzani, hiszen ha tőled távolinak és idegennek tűnő lelkekkel kapcsolódsz, akkor még nem értékeled magad eléggé ahhoz, hogy egy szereteten és elfogadáson alapuló közösségben éljél, ahol gyakorta a főbb célok és törekvések is egymásra találnak, vagy legalább kiegészítik egymást.
Itt is a Lelked sugallatai vezessenek előre, szabadon és spontán, mert a Mindenség is így működik, minden válasz ott lebeg az orrunk előtt, csak élni kell a lehetőségekkel, és hagyni hogy a Forrás tegye a dolgát, és nem beleavatkozni az egónkkal és az elvárásainkkal. Ekkor minden Rendeződik körülötted, mert már Benned is a helyére került minden részlet.

Gabryel

nevtelen.png