Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Keress egy Valódi célt és motivációt

Nem baj ha néha fáj, ha néha átéled a szenvedés legmélyebb bugyrait, csak tanuld meg jól csinálni, és ne vedd túl komolyan ezt sem, mert akkor bele ragadhatsz.
Tanulj meg jól szenvedni, amikor van is értelme a dolognak, és nem csak egyre lejjebb kerülsz a süllyesztőben. Vedd észre mit tanítanak neked ezek a szituációk, és lásd meg a fejlődés lehetőségét minden dologban, például hogy erősebbé tesznek, de lehet hogy csak a lazaságra tanítanak meg, attól függ, hogy neked mire van szükséged éppen az Utadon. Ezek motivációt fognak adni mindig, hogy igenis megteszed amit meg kell tenned, mert tudod hogy utána mindig egy lépcsőfokkal feljebbről nézhetsz rá az életedre, és ez Öröm a javából.
A Lelked vágyait se engedd el közben, mert erre senki sem kért, és nem is kérhet, hiszen az Igaz álmaid azok, amik mindig hajtanak előre az utadon, és nem pedig mások hamis és értelmetlen követelései. Így már könnyebb lesz elengedni mindent ami nem Te vagy, hiszen azok eddig se adtak boldogságot, és ezután sem fognak.
Az égiek mindig fogják a kezeidet ha kinyújtod feléjük, és segítenek ha elakadtál volna a Saját utadon, de ha tőled idegen utakon próbálkozol, akkor sajnos nem tudnak segíteni, hiszen azok Nem a Te ösvényeid, hanem másokhoz tartoznak. Ezekhez nem kapsz energiát, maximum fájdalmakat és nyűglődést, hogy végre felébredj a saját utadra, és elkezd járni megalkuvás nélkül.
Ha Szerelmet akarsz, akkor mélyen magadba kell nézned, hogy miért van erre neked szükséged. Netán trófeákat akarsz gyűjteni? Talán nem bírsz Egyedül lenni Önmagaddal? Vagy kell valaki akit gyűlölhetsz Önmagad helyett? mert hát szembenézni a saját indulatainkkal ugye túl fáradtságos, és könnyebb rázúdítani azt a másikra stb.
Szóval ha ezek, és hasonló ego motivációk hajtanak a Szerelemben, akkor kijózanító és fájdalmas ébredéseid lesznek a kábulatból, hogy rátalálj az Igazi értékekre, és a Te Valódi Értékeidre, amelyek nem a párodtól vagy a külvilág véleményétől függenek.
Ezeket a köröket nem kell feltétlenül bejárnod, hanem elég ha a szívedbe nézel mélyen, és egyből látni fogod mit szeretnél, mi a te Őszinte és Tiszta vágyad a Létezéseddel, és ez tényleg Boldogságot fog hozni, és nem holnap vagy jövőre, hanem Most, hiszen csak a JelenPillanatban érheted el a Forrást, csak Ekkor éred utol Önmagadat, amikor nem vagy le ragadva a múltban, és nem is sóvárogsz egy láthatatlan és bizonytalan jövőkép után.
Az egyszerűségben rejlik a Kulcs, hiszen minden válasz Önmagát adja ha Jelen vagy, minden folyamat beindul, és megrekedni sem tudsz sehol, mert a Pillanat Folyója mindig tovább sodor újabb vizekre, ahol kedvedre lubickolhatsz, akár Egyedül, akár a Szerelmeddel.

Gabryel

nevtelen.png