Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jó emberrel csak jó dolgok történnek

A jóság hozzáállás és döntés kérdése, ahogyan a téged ért hatásokra reagálsz, függetlenül attól, hogy az pozitív vagy negatív szituáció volt.
Bárkivel megtörténhet bármi, akármennyi tiszta szándék is szorult az emberbe, de ha a Fényed valódi és használni is akarod, akkor végül a legsötétebb energiákat és létezőket is a fénybe emeled észrevétlenül, anélkül hogy erre külön figyelnél, hiszen a fény rezgése mindig magasabban van az árnyékoknál, így azok felül íródnak.
Egyszerűen a másik isteni énjére fókuszálsz, amelytől előhozod a benne élő jóságot, és így simulnak el az ellentétek és a háborgó indulatok, viszont ha a másik egójára és harcoskodni vágyó énjére fókuszálsz, akkor ezt fogod erősíteni benne, és saját magadban is, és csak tovább romboljátok egymást.
Tehát nem vagyunk a körülményeink rabjai, hanem az azokra adott válaszunk a lényeg, hogy hogyan mozgatjuk az energiákat, és mit akarunk táplálni másokban és saját magunkban. Így csinálhatsz bolhából elefántot, vagy akár elefántból bolhát, te döntesz.
Vizsgáld meg, milyen szituációt tudnál máshogy kezelni, mint ahogy eddig, és akkor tedd is meg, mert addig nem lesz változás és előrelépés az ügyben.

Gabryel

29595081_2110958389136680_5136766591811287871_n.jpg