Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Halld meg a zenét és mozdulj

A motiváció adja a a szikrát a célod első lépéséhez, aztán az akaraterőd kell hogy végig járd az utat a célig, és végül a szenvedélyed az, melynek tüze felemel az álmod kapujáig, bármilyen távolinak is tűnjön az az álom.
Talán ezt a szenvedélyt felejtettük el manapság, amikor tényleg érdekel az amit csinálsz, és soha nem tud annyira leülepedni a lelkesedésed és inspirációd, hogy végül unottá és fásulttá válj a tevékenységed iránt, mert ha ez megtörténik, a várt eredményt sem érheted el soha.
Arra haladj ahol tüzet lelsz, ahol szíved lángra lobban, mint amikor szerelmes vagy, mint ha csak a nyolcvanas években járnál, amikor még az emberek tudtak élni-halni valamiért vagy valakiért, mert volt bennünk valami vérbeli szenvedély és életöröm. Ez persze nem korszak függő, hanem egyéni döntéseken múlik, hogy itt és most felállsz a kényelmes székedből, és kijössz a komfort zónádból, legyen bármi is a következménye.
Halld meg ezt a zenét amely a lelkedből szól, a szenvedély dallamát, és kezd el amit szeretnél, szeresd azt akit szeretnél, hiszen nincs senki aki ebben megakadályozhatna. Tehát senki szabhat gátat az álmodnak, de csak ha összegyűjtöd minden lelkesedésedet és szenvedélyedet, és kifejezésre is juttatod ezt a tüzet, önmagadnak és a világnak.
Ez ki fog mozdítani a tespedtségből és letargiából, és nem lesz időd aggódni a holnapon és semmin sem, mert éled azt aki vagy, mondhatni szerelmes leszel a létezésedbe, és abba akit megérintesz, a tárgyakba amelyek körül vesznek. Nem akarsz rohanni sehová, nem akarsz menekülni semmi és senki elől, hanem mindent megélsz a legnagyobb intenzitással, mert csak így tudsz fejlődni és tanulni az élettől, és végül búcsút inteni egy tapasztalásnak, ha igazán mélyen átélted az élményt, és a velejáró érzéseket.
Ez a lelkesültség adja meg a pluszt, amitől valaki eléri az álmát, más pedig nem érti miért nem halad sehová, pedig robot üzemmódba tette magát már régóta. Isteni szikra nélkül nincs fejlődés és valódi örömérzés, de ha megtalálod végül, akkor nem tudod elereszteni többé, ahogy a szerelmesedet sem tudod figyelmen kívül hagyni, mert egyszerűen kiborít és felborít benned mindent, hogy végre megmozdulj valami Valódi átélésért.
A zene most is ott szól benned, csak lépj a ritmusára, és bár nem lesz könnyű a hegynek felfelé, de már látni fogod a csúcsot, hiszen a szenvedély megtisztítja szemeidet a portól.

Gabryel

blog.png