Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Élvezd ki a célba érés örömét és nyugalmát

Láthatod hogy minden sikerül ha nem adod fel, és megkapod amit szeretnél, amit tényleg Lélekből akartál, és ezt meg kell Ünnepelned.
Mert néha elfelejtünk megállni, és rohannánk tovább valami újabb őrült küldetés vagy feladat után, ami majd értelmet ad életünknek, amivel még nem is lenne gond, hiszen az rendben van hogy tevékenyek akarunk maradni, és folyamatosan mozgásban lenni, viszont az Öröm is ugyanúgy része az Útnak, amikor is megállsz az Eksztázis kapujában egy teljesített feladat vagy megvalósított álom után, és aztán be is lépsz rajta elengedve magad és minden teendődet, és csak hagyod hogy kirázzon a hideg Szíved katarzisától.
Ez nem egy helyben állást jelent, hiszen ilyenkor is mozgásban van minden, csak ilyenkor az Örömben mozogsz, és nem kinn, hanem Belül, mivel Szíved öröme Ott található. Ne siess ha már benne vagy abban az álomban, amit mindig is szerettél volna Valóságodnak, hiszen elérted és kész, ennél többet jelenpillanatban amúgy sem tehetsz, és attól sem kell megijedned, hogy most mi lesz veled hajcsárkodás és feladat nélkül, egyszerűen csak merülj bele abba az Isteni felszabadultságba, amit a Forrás ad neked ilyenkor, hiszen pontosan azért adja, hogy végre Élvezd az Életet és a feladataidat.
Élvezd a nagy célok megvalósulását, és a kis részfeladatok teljesítését is, és akkor mindig Öröm fogja kísérni utadat, mert már felfedezted a kicsiben az Örökkévalót, és a nagyban a mulandót, és fordítva ugyanígy.

Gabryel

nevtelen.png