Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy Álommal kezdődik minden

Figyeld őt ahogy alszik csendesen, ahogy egy újabb álmot álmodik rólatok, és te csak őrzöd az álmát kitartóan, hogy aztán a valóság reggele újabb csodákat hozzon számotokra.
Egy ilyen álommal kezdődik minden szerelem és beteljesült vágy, amikor is teremteni vágysz magadnak egy végtelen sorsot és utat, amelyet bejárva azzá lehetsz aki Vagy, és ahol elérhetsz Istenhez is. Csak hunyd le a szemed, és teremts végre Igaz Önvalódhoz méltó életet, amelyben figyelmen kívül hagysz minden külvilági zajt és hangot, és csak befelé figyelsz egy kis időre, ahol kíméletlen őszinteséggel bevallod magadnak mit szeretnél, mit akar a lelked és szíved, és csak hagyod hogy ezek az Isteni álmok nagyra nőjenek benned, amíg el nem érnek a Teremtő kezeibe. Ott elengeded őket, és hagyod hogy megkapd amit szeretnél.
Őrizd szerelmesed álmát, mert lehet épp most is rólad álmodik, és várja hogy felkeljen a valóság első napsugaraira, hogy elmesélje neked hol járt álmában, és kivel küzdött meg érted és a szerelmetekért.
Minden reggel egy győzelem az éjszaka felett, minden puha érintés egy győzelem a vágy felett, minden Igaz érzés egy győzelem az ego felett, minden egymásra talált szerelmes pár a szív győzelme.
Álmodjatok együtt egy új napot, egy új életet, félelem és bűntudat nélkül, hogy megvalósíthassátok Isten tervét veletek, és hogy minden pillanatból kihozzátok a legtöbbet, mert ezt megtehetitek.

Gabryel

nevtelen.png