Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az ellentétek vonzásában

Egyszer minden megfordul, ahogy a hinta, úgy az életed is átlendül egyszer a holtponton, és Fényből sötétség lesz, abból pedig ismét Fény, de a Teremtő persze ott van mellettünk minden korszakban, hiába is akarnád eltaszítani őt magadtól.
De néha beragad ez a hinta, és azt hiszed nem tartogat mást a sors neked, mint a jelenlegi életszakaszodat. De ahogy folyik az élet tovább, te is áramlásba fogsz kerülni, ha szeretnéd, ha nem, hiszen soha nem áll meg semmi az Univerzumban, hanem folyamatosan változik és pulzál minden. Ahogy a magzat növekedésnek indul késlekedés nélkül, aztán pedig világra jössz, és fejlődsz megállíthatatlanul, és életed egy pontján elhagyod ezt a földi síkot, és folytatod máshol, vagy akár ugyanezen bolygón, és így tovább az örökkévalóságig, végtelen tapasztalásokon és életeken át, a Teremtő örömére.
Ha volt olyan életed, amely korszakban nyomtad a féket, és visszafogtad magad életed minden területén, akkor eljön egy olyan élet is, amikor nyomni fogod a gázt, ha akarod, ha nem, mert egyszerűen átfordul minden a létezésben, és így a Sorsod is, hogy megtapasztalva mindkét végletet megtaláld a középpontot. Tehát ne aggódj, ha nem tudod hogy kell bőségben és felszabadultan élni, mert nem ez számít, hanem hogy ha megtaláltad a gáz pedált, és a lehetőségeidet amik rád várnak, akkor adj bele mindent, és éld meg azt, amit neked szánt a sors.
De ha a másik irányból jössz, és hedonista voltál, talán túlzón is, ez sem probléma, de most ez meg fog fordulni, és átélheted milyen fékezni, milyen kontrollálni tudatosan önmagadat, anélkül hogy ártanál magadnak, vagy másoknak.
Ez nem megy egyik napról a másikra, hanem egy folyamat része, amelyben egyre inkább érzed, hogy a két véglet között egyre kisebb a szakadék és távolság, legyen szó bármilyen témáról is, és végül eléred a mágikus Középpontot, és megállsz Ott, ahol a szélsőségek összeérnek benned, és Teljessé válsz, és nincs több ingadozás.
Ahogy a Férfi és Női éned harcol egymással, és ébernek és tettre késznek kell lenned, hogy összebékítsd őket, azáltal hogy esélyt adsz mindkettőnek a kibontakozásra és megnyilvánulásra. Így harmóniára és békére lelhet benned a Nő és Férfi, és így fogsz te is kibékülni Önmagaddal, mert ez a Legfontosabb.

Gabryel

nevtelen.png